Màx: º C, mín: º C

En directe

L'Esport al nostre poble amb amb Francesc Callau

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'Interès

07 . Oct, 2014 a les 12:16
2782 reproduccions
Del 10 al 26 d'octubre, Jornades Gastronòmiques del Peix de la Llotja a l'Ametlla de Mar. Ruta de Tapes TAPAMAR (Tapa beguda 2,50 €) i menús gastronòmics als restaurants.

· Diumenge 12 d'octubre, al llarg de tot el matí al Port Pesquer,  XXX Diada de l'Arrossejat i del Peix de la Llotja de l'Ametlla de Mar
    ACTIVITATS:
- Concurs i degustacions gastronòmiques
- Mostra de vins de la DO Terra Alta i productes locals
- Trobada castellera de los Xics Caleros, els Xiquets del Serrallo i els Xiquets de Reus
- Al CIP,  exposició fotogràfica "Bèsties Marines", de Joan Gil Raga

· Exposició Fotogràfica "Bèsties Marines" de Joan Gil al Centre d'interpretació de la Pesca de l'1 al 13 d'octubre,  amb horari de visita de dilluns a divendres de 10 a 13h i el diumenge dia 12, de 10 a 13h.

· El Club de pensionistes de la Casa del Mar comunica que la sortida de l'autocar del viatge a Portugal aquest dissabte dia 11 d'octubre serà a les 7h del matí. Es prega puntualitat

· La regidoria de festes informa a totes les entitats i associacions que durant aquest mes d'octubre poden  inscriure a les pubilles  de la Candelera 2015 a l'oficina de festes, a la segona planta de l'Ajuntament.

· La regidoria de Festes informa a tots els joves nascuts l'any 1995,  que vulguin formar part dels quintos a les festes de la candelera 2015, que  poden passar a fer la inscripció per l'oficina de festes a la segona planta de l'Ajuntament,  fins el  30 d'octubre.

· La Regidoria de Formació comunica que estan obertes les inscripcions per als cursos tardor 2014. Més informació: telecentre@ametllamar.cat o al 977 45 72 69.

· L'Àrea Municipal d'Esports informa que ja estan obertes les inscripcions de les activitats esportives d'hivern a les oficines del CEM La Cala.

·  CEM La Cala posa en marxa aquest mes d'octubre un nou servei d' entrenaments de mitja i llarga distància. Per a més informació us podeu adreçar al CEM la Cala.

· L'Associació de Jubilats L'Estany comunica que s'organitza un viatge a la Cerdanya Catalana, Francesa i Andorra, del 13 al 15 d'octubre. Per a més informació podeu passar pel Casal.

· La Direcció General del Medi Natural recorda a totes les persones que ja es poden cremar restes agrícoles al terme municipal de l'Ametlla de Mar, a partir del dia 16 de setembre de 2014. Han de demanar permís a l'Ajuntament i han de donar un número de telèfon mòbil. Al mateix temps es recorda que no es pot fer foc per cremar restes a grícoles quan fa vent.

· La recollida de voluminosos és cada segon i quart divendres de mes. Cal trucar prèviament al telèfon 664 469 079 o a l'Ajuntament per apuntar-se.

· S'informa a tota persona que detecti alguna incidència en l'àmbit de les infraestructures, l'estat del mobiliari urbà o la seguretat vial i ciutadana que es pot posar en contacte a  incidències@ametllamar.cat o al  977 45 60 00.

· La farmàcia de guàrdia fins les 20.30h del dia 10 d'octubre és la de A.Aytés. Després entra en guàrdia la farmàcia de J.Pedrola i R.Olivella


respostes a "Comunicats d'Interès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,90 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 128
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007