Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats

01 . Jul, 2014 a les 14:48
2951 reproduccions
L'Assemblea Territorial "la Cala per la Independencia" us convida a la xerrada del Sr Jordi Romera de la Sectorial de Jubilats i del Cercle Català de Negocis, per parlar sobre les pensions i subsidis que tindrà lloc el proper dissabte dia 5 de juliol, a la sala d'actes de l'ajuntament de l'Ametlla de Mar, a les 19h, així mateix, us recorda que s'organitzen dos autocars per anar a la manifestació a Barcelona el dia 11 de setembre, per més informació i per obtenir els bitllets, us podeu adreçar a Casa Ramonet i Casa Serafí.

 La llar d' infants informa que ja te a la disposició de les famílies les sol·licituds per demanar les beques del Consell Comarcal per l'  assistència a la llar d' infants  el proper curs  escolar 2014/15.

 El servei de recaptació informa que s'han posat al cobrament els rebuts de l'impost sobre béns immobles de naturalesa urbana i rústica, així com els de la recollida d'escombraries de les urbanitzacions i dels disseminats. L'horari de l'oficina de recaptació és de dilluns a divendres, de 9h a 2h

l'Ajuntament de l'Ametlla de mar amb la col·laboració dels bars i restaurants de la plaça del Canó, organitzen per dissabte, 5 de juliol un Concert de Lucrecia  a la plaça del Canó de l'Ametlla de mar.
Us esperem a tots!!!!!  (el concert és gratuït)

1ra Mostra de Modelisme Naval i tradicions d'un poble, al Centre d'interpretació de la pesca de l'Ametlla de Mar.
Portes obertes del 5 al 19 de juliol, de 10h a 1h pel matí i de 6h a 9h per la tarda. Organitza: associació d'amics del museu marítim de Barcelona i l'associació vela llatina, amb el suport de l'ajuntament de l'Ametlla de Mar

El Centre Social Les 3 Cales informa que tots els dijous de juliol i agost hi haurà taller de manualitats a les 7h de la tarda, i que el Mercat Artesanal i Natural al Centre Social, tindrà lloc els diumenges  6 i 20 de juliol de 6h de la tarda a 10h de la nit, a l'avinguda 3 cales,   (al costat del parc públic) de la Urbanització Les 3 Cales de l'Ametlla de Mar.
-La regidoria de medi ambient recorda que la recollida de voluminosos és cada segon i quart divendres de mes,i que cal trucar prèviament al telèfon 664 469 079 o a l'ajuntament per apuntar-se.
 -L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha posat en marxa un servei per a que els ciutadans puguin enviar qualsevol incidència que detectin en l'àmbit de les infraestructures, l'estat del mobiliari urbà o la seguretat vial i ciutadana.
per tal motiu ha creat l'adreça electrònica incidències@ametllamar.cat, tot i que també es pot trucar per telèfon en horari d'oficina al 977 45 60 00 extensió 1143.
 
-La farmàcia de guàrdia fins les 20h del dia 04 de juliol és la farmàcia Pedrola -Olivella.   


respostes a "Comunicats"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 2947,34 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 14
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007