Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Escola i l'Institut demanen l'alliberament de les nenes nigerianes segrestades

16 . Mai, 2014 a les 09:44
per gfigueres a La notícia del dia
2390 reproduccions
Aquest dimecres , 14 de maig, tant l'Escola Sant Jordi com L'Institut Mare de Déu de la Candelera es van sumar a l'acció de diverses escoles d'arreu de Catalunya per demanar l'alliberament de les nenes nigerianes segrestades per Boko Haram. De fet aquesta petició ve impulsada des del Departament d'Ensenyament de la Generalitat. L'Objectiu era fer pedagogia amb els alumnes alhora que es feia una denúncia pública.
"Durant el matí a les classes hem fet especial incís en parlar dels drets humans, entre d'altres qüestions, per tal de mostrar als nens i nenes que el fet de poder accedir a un ensenyament digne és un privilegi. A més, a l'hora del pati hem fet un acte reivindicatiu on hem elaborat uns cartells amb el lema Torneu-nos les nostres companyes, que hem treballat en diverses llengües, també en anglès", explica Fàtima Garcia, directora de l'Escola.
Per la seva part, Xavi Sànchez, director de l'Institut Mare de Déu de la Candelera també ha explicat que "ens hem volgut sumar a aquesta petició de llibertat de les nenes nigerianes. En l'acte també hem mostrat el lema Torneu-nos les nostres companyes".


respostes a "L'Escola i l'Institut demanen l'alliberament de..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 643,53 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007