Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Gas natural donarà servei als primers clients a l'Ametlla de Mar la setmana vinent

01 . Mar, 2013 a les 12:00
per gfigueres a La notícia del dia
2317 reproduccions
Gas Natural, acabada la primera fase de desplegament, té previst realitzar una segona fase que durarà uns dos mesos. En aquesta segona fase es sumaran uns 3000 metres més de canonades als 5. 500 ja desplegats.

El delegat a Tarragona de Gas Natural Distribución, Francesc Xavier Olivé, ha avançat en una entrevista a la Calartv que la setmana vinent es començarà a donar servei als primers clients de l'Ametlla de Mar. La resposta comercial, segons Olivé, ha esta molt satisfactòria ja que la companyia, a hores d'ara, compta amb 420 clients.
El desplegament de Gas Natural ha l'Ametlla de Mar es realitzarà amb dos fases i un total d'uns vuit quilòmetres de canonada al llarg del nucli urbà. Ara que la primera fase està a punt de finalitzar-se, s'encetarà una segona fase que s'estendrà a la zona compresa entre el c/ Batlle Pijoan i el C/Major. En aquesta segona fase es sumaran uns 3000 metres més de canonades als 5. 500 ja desplegats.
Olivé ha destacat que Gas Natural ha invertit  a l'Ametlla de Mar 700.000 euros en desplegament de la xarxa i 220.000 en la planta satèl·lit. I és que l'empresa ha posposat l'arribada d'un gasoducte al municipi i ha optat per la ubicació d'una planta provisional de gas natural liquat (GNL).
D'altra banda, El delegat a Tarragona de Gas Natural Distribución, Francesc Xavier Olivé ha remarcat que el Gas Natural és una opció energètica que aporta estalvi i comoditat. "Respecte a l'electricitat el client amb gas natural estalvia entre el 25 i el 45%, del gasoil, entre un 15 i 37% i el propà entre un 12 i un 27%. A més, cal afegir el factor comoditat", subratlla Olivé.
El delegat a Tarragona de Gas Natural Distribución ha remarcat que tots els interessats en rebre informació només cal que es posin en contacte amb el gestor a la zona, Toni Abetlló, al telèfon 629 058 977. També es poden informar a través dels comercials que recorren els carrers del municipi.
Gas Natural executarà enguany al Camp i l'Ebre diversos projectes amb una inversió total prevista, que s'eleva als 12,58 MEUR. Gas Natural subministra actualment a 49 municipis i, a finals del 2012, va assolir els 156.759 punts de distribució -4.772 més que en l'exercici anterior-. Pel que fa al consum, la demanda de gas va augmentar l'any passat, especialment en la indústria (12,8%).


respostes a "Gas natural donarà servei als primers clients a..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,06 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 126
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007