Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Prop de 60 persones prenen part de la Pedalada 2011 en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

26 . Set, 2011 a les 14:49 | 00:03:19
per gfigueres a La notícia del dia
1849 reproduccions
El passat diumenge 25 de setembre tingué lloc una marxa ciclista de caire familiar com a activitat emmarcada dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura promoguda des de la Generalitat de Catalunya i coordinada per l'associació Bicicleta Club de Catalunya (BACC) des de l'any 2007. PEDALA engloba les pedalades que se celebren arreu de Catalunya amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura (SMSS). Prop de 60 participants es concentraren amb les seves bicicletes al Parc del Bon Repòs de L'Ametlla de Mar per a prendre part d'aquesta sortida organitzada conjuntament des de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar i l'empresa de Naturbike La Cala. Cal destacar la implicació totalment voluntària i sense ànim de lucre dels treballadors de l'empresa Naturbike La Cala i dels components de l'Agrupació Ciclista Xino Xano i La Cala Bikers de l'Àrea Municipal d'Esports, així com la important aportació del Tècnic de Medi Ambient  de l'Ajuntament, Xavi Solé que va realitzar una xerrada informativa a l'Espai d'Interès Natural de Santes Creus i conduí una visita guiada a través de les Fortificacions de la nostra localitat.
Els aproximadament 4 quilòmetres del recorregut s'adaptaren a l' heterogeneïtat del grup en el que hi participaren nens i nenes, joves, adults i famílies senceres, desenvolupant-se la marxa a curta velocitat i realitzant la primera parada a l'encantador paratge de Santes Creus i una mica més tard a les fortificacions, on després d'una visita guiada, tots els participants gaudiren d'una bona mostra de dolços típics de La Cala excel·lentment preparats a casa per la Carmencin, col·laboradora estrella de la sortida. Pastissets, coraçons, coc ràpid i un traguet de moscatell per als més grans, donaren força per a emprendre la tornada cap al Parc del Bon Repós on s'acomiadaren fins la propera. La Regidora de l'Ajuntament, Eva del Amo, que assistí amb la família a la sortida, destacava "no només la importància de l'ús de la bicicleta com a vehicle poc contaminant, sinó l'oportunitat que brinda aquest mitjà de transport per a fer esport en família i aprofitar el temps lliure per a fer activitat esportiva tots junts descobrint la bellesa dels paratges del nostre terme". El Regidor d'Esports, Albert Medrano, absent a la sortida donada la seva presència a una altra competició esportiva, destacà "la inestimable col·laboració de Naturbike La Cala, de la Carmencin i dels components de la Secció de Ciclisme, sense els quals no s'hagués pogut realitzar aquesta sortida en família amb l'excel·lència amb que s'ha pogut dur a terme".


respostes a "Prop de 60 persones prenen part de la Pedalada ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007