Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès

04 . Nov, 2014 a les 10:21
2482 reproduccions
·  El Club de Pensionistes de la Casa del Mar comunica als seus socis que el viatge del Prenadal tindrà lloc el dia 11 de desembre al Restaurant Alamo d'Alcover. També s'organitza un viatge de 3 dies a Calella de la Costa.
Tots els socis interessats podeu passar a informarse, per l'oficina de la Casa del Mar els  dimarts i dijous de 10.30 a 12.30h pel matí i de 4.30 a 7h de la tarda.

·  L'Associació de jubilats l'Estany organitza el viatge del Prenadal per al dia 17 de desembre al Santuari de Montferri i Valls. El dinar tindrà lloc al Restaurant el Alamo. Tots els interessats us podeu passar a informar pel Casal de dilluns a divendres de 4 a 6.30h de la tarda.

· L'Ajuntament comunica que davant la presència del Morrut roig, greu plaga que ataca les palmeres, (especialment la canària i que pot provocar la mort de la mateixa) aconsella a tots els veïns que tinguin palmeres dintre la seva propietat a fer tractaments preventius. En cas de detectar una palmera afectada cal contactar immediatament amb una empresa de jardineria.

· El CAP comunica que ha començat la campanya de vacunació contra la grip. Tota persona interessada en vacunar-se pot passar a demanar hora.

· CEM LA Cala organitza un curs de Defensa Personal Femenina i un Curs American Kenpo i Defensa Policial. Per a més informació i inscripcions podeu trucar al 977 10 38 97

· L'Escola de Música ofereix un taller de música per a mares embarassades. Dos sessions d'una hora a 15€ per a mares soles i 25€ per a mares més la parella. Per a més informació podeu trucar al 977 45 60 46 o enviar un mail a: emma@ametllamar.cat

· La Regidoria de Formació comunica que el proper 7 de novembre s'inicia un curs d'espanyol per a estrangers. Els interessats poden passar a informar-se al Telecentre o trucar al 977 45 72 69.

· El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i Autocars Hife, han tret un nou sistema de descomptes pels desplaçaments interiors en bus a Les Terres de L'Ebre. Aquest nou sistema de  pagament consisteix en un abonament de 10 viatges que dura 120 dies. Es multi personal i permet viatjar per 1€ des de qualsevol poble que serveix la xarxa d'autobusos d'Hife a qualsevol poble de Terres de l'Ebre. (beneficiant l'usuari en descomptes que poden arribar del 50% al 80% de la tarifa d'anada).  Alhora, també s'informa que s'ha posat al servei dels usuaris  6 noves expedicions  a/de Barcelona a les Terres de l'Ebre en bus d' Hife.

· La Direcció General del Medi Natural recorda a totes les persones que hagin de cremar restes agrícoles al terme municipal de l'Ametlla de Mar que han de demanar permís a l'Ajuntament i han de donar un número de telèfon mòbil. Al mateix temps es recorda que no es pot fer foc per cremar restes agrícoles quan fa vent.

· La recollida de voluminosos és cada segon i quart divendres de mes. Cal trucar prèviament al telèfon 664 469 097 o a l'Ajuntament per apuntar-se.

· S'informa a tota persona que detecti alguna incidència en l'àmbit de les infraestructures, l'estat del mobiliari urbà o la seguretat vial i ciutadana que es pot posar en contacte a incidencies@ametllamar.cat o al  977 45 60 00.

· La farmàcia de guàrdia fins les 20.30h del dia 31 d'octubre és A. Aytés. Després entra en guàrdia la farmàcia de J. Pedrola R.Olivella.


respostes a "Comunicats d'interès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 751,85 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007