Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Molta diversitat en l'oferta esportiva de l'Àrea d'Esports pel nou curs

19 . Set, 2013 a les 14:19
per gfigueres a La notícia del dia
2431 reproduccions
L'Ajuntament aposta per integrar les activitats de totes les instal·lacions esportives sota una mateixa oferta que faciliti l'accés a l'esport amb diversitat de propostes i preus.
L'Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha encetat aquesta setmana les inscripcions per a les activitats  d'esport i lleure d'aquest curs 2013-2014 i ho ha fet, integrant en una mateixa proposta la diversitat d'activitats organitzades en totes les instal·lacions esportives, Piscina coberta, sales esportives, pistes de pàdel i tennis(CEM), el pavelló Poliesportiu Municipal(PAV) i el Camp de futbol i la sala esportiva(CAM).
Mitjançant un fulletó explicatiu, l'usuari pot escollir qualsevol de les activitats ofertades i calcular el preu de les matricules i les quotes, entre diverses propostes que pel que fa a les que s'organitzen al Cem i ha les de natació infantil, esportiva, per a adults o per a nadons, la psicomotricitat, l'aeròbic-fitnes infantil, el combat-fitnes infantil, el kempo-karate, el pàdel infantil i femení, a més dels pilates, el ioga, l'aqua-gim i qualsevol de les modalitats que s'ofereixen a les sales fitnes o cicle indoor.
Si parlem de les organitzades al Poliesportiu Municipal Galetet les propostes contemplen el bàsquet, la gimnàstica rítmica, el futbol iniciació, el manteniment adult orientat al futbol sala, la lliga local del futbol sala, la gimnàstica per a la 3ª edat i el multiesports.
Pel que fa al Camp de futbol, l'Àrea d'Esports continua oferint el futbol base escolar i federat, tennis i escacs.
Ruben Lallana, regidor d'Esports afirma que, "l'oferta es impressionant i molts pocs municipis de 8.000 habitants tenen la capacitat d'oferir tots aquests esports i fer tot tipus de cursos per edats i nivells a la piscina. El que ha de fer la gent es informar-se be en el fulletó o anar al CEM i l'informaran. Intentem que siguin preus el més socials possibles. No som una empresa privada i per tant podem oferir preus que crec que socialment són molt acceptables".
A més i com a novetat aquest inici de curs s'ofereix una promoció destinada als estudiants, de 6 euros de quota per a alumnes de l'Escola Sant Jordi a partir de 5 anys i de 23 euros als alumnes de l'IES Mare de Deu de la Candelera, amb la primera matrícula gratuïta.respostes a "Molta diversitat en l'oferta esportiva de l'Àre..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007