Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Bertomeu defensarà l'arranjament del tram Ametlla de Mar- Ampolla del GR-92 a Madrid

29 . Ago, 2013 a les 08:46 | 00:04:12
per gfigueres a La notícia del dia
1967 reproduccions
El Diputat del Partit Popular a les Terres de l'Ebre, Juanito Bertomeu, va reunir-se aquest dilluns a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar amb representants del govern municipal i els alcaldes del Perelló, Ferran Cid, i l'Ampolla, Francesc Arasa, i el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler per tal d'escoltar les demandes d'arranjament del litoral, en concret del GR-92. L'Ametlla, el Perelló i l'Ampolla van traslladar a Bertomeu la necessitat que el Ministeri de Costes o Medi Ambient  inverteixi en aquest camí de ronda tant transitat pels turistes i que, actualment, no es troba en unes condicions idònies de seguretat. Bertomeu va entomar el compromís de defensar aquestes necessitats a Madrid. "Tenir la costa d'aquesta manera comporta un risc i un perill. Per tant, aquesta demanda, que hem fan els tres municipis és totalment comprensible. Ens demanen que des del Departament de Costes es pugui fer una inversió i crec que és lògic i normal que ens ho demanin en aquests moments. Per tant, com a Diputat a les Terres de l'Ebre al Congrés dels Diputats els donaré tot el meu suport, defensaré aquesta proposta a Madrid", afirmava el Diputat del PP. De fet, el popular també va anunciar una reunió el dia 4 de setembre amb el Subdelegat del Govern de l'Estat a Tarragona, Jordi Sierra, al Consell Comarcal del Baix Ebre per parlar d'aquesta qüestió.
Per la seva part Antoni Montagut, portaveu del govern municipal de l'Ametlla de Mar, destacà el valor turístic del GR-92 i la col·laboració entre els tres municipis: "cal tenir en compte que vora el GR-92 es concentra el 43% de les places de càmping a les Terres de l'Ebre. A més, del 35 % de les places hoteleres al Territori. Per tant, és importantíssim poder obtenir aquesta inversió per fer els arranjaments necessaris. Així que col·laborarem amb el Perelló i l'Ampolla perquè aquesta demanda sigui present als pressupostos del 2014, que s'elaboren aquest any".
Els alcaldes tant del Perelló com de l'Ampolla remarquen la importància d'una inversió de millora al GR per tal de garantir-ne la seguretat als turistes. "Hem expressat aquesta necessitat al Diputat per tal de poder arranjar uns mínims de seguretat d'aquest tram del GR. Sabem que són temps difícils però el nostre objectiu és garantir la seguretat d'aquest recorregut davant de tot", subratllà l'Alcalde del Perelló, Ferran Cid
 "Aquest tram no solament  travessa els nostres pobles sinó que ve de la frontera fins a Cadis, a més aquest tram concentra un gran volum de visitants. Per tant hem de mirar que tingui unes garanties de seguretat i així li hem transmès al Diputat Juanito Bertomeu del PP", explicà l'alcalde de l'Ampolla, Francesc Arasa.
De fet, milers de visitants recorren durant l'any el tram del GR-92 a l'Ametlla i és un dels atractius turístics més consultats a la l'Oficina de Turisme, també al web i a l'app,  segons el Gerent de l'Àrea de Turisme de l'Ametlla de Mar, Damià LLaó.
Aquest sender de llarg recorregut forma part de la xarxa europea de Senders, en concret és l'E7 que uneix el mar Bàltic amb la Mediterrània. El sender surt de Portbou  i recorre la costa fins a Andalusia passant per la Comunitat Valenciana i per Múrcia.


respostes a "Bertomeu defensarà l'arranjament del tram Ametl..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,69 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 96
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007