Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Minuts d'aparcament de regal per les compres al comerç local a l'Ametlla de Mar

12 . Jul, 2013 a les 15:07
2501 reproduccions
Aquells clients que presentin tiquets del dia corresponents a comerços locals, ubicats al nucli urbà, comptaran amb minuts d'aparcament gratuït a l'Aparcament Municipal de les Escoles Velles.


Olga Tomàs
Compra aquí i aparca gratis, sota aquest eslògan la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha encetat una campanya de suport al comerç local. I és que després de les reunions mantingudes recentment amb els comerciants locals, i tal com va sol·licitar el sector,  l'Ajuntament ha posat en marxa aquesta iniciativa de descomptes a l'Aparcament Municipal de les Escoles Velles.

Així, aquells clients que presentin tiquets del dia corresponents a comerços locals, ubicats al nucli urbà, per valor 5 €, podran gaudir de 30 minuts d'aparcament gratuït; per valor de 20 €, la gratuïtat serà d'1 hora; per 50€ de 2 hores i per 75€ o més, de 2,30 hores.
Els minuts d'aparcament gratuït són acumulables, tot i que s'hauran d'utilitzar el mateix dia del consum.

Des de la Regidoria de Comerç, Albert Medrano subratllava que "aquest suport als comerciants locals serà continuat. Al setembre tancarem aquesta iniciativa dels minuts de regal a l'aparcament, farem una valoració, i encetarem noves converses amb el sector per projectes de futur".

Aquesta és la primera de les mesures previstes en la campanya de divulgació i promoció del comerç local, la qual vindrà acompanyada per la instal·lació, durant aquest mes de juliol, de set grans rètols invitant a consumir en el comerç local, que s'ubicaran en llocs estratègics com les sortides de les urbanitzacions Calafat, Sant Jordi i Tres Cales, la Zona del Mercat Municipal i l'accés a l'Ametlla de Mar des de la CN-340.

A més, amb l'objectiu de fer més atractiu el consum i el passeig pel centre comercial i urbà, s'han destinat dues persones a tasques de neteja dels carrers durant els mesos d'estiu.


respostes a "Minuts d'aparcament de regal per les compres al..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 706,31 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007