Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar treballant per l'ocupació

24 . Set, 2014 a les 13:12
per otomas a Ajuntament
2023 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar , juntament  amb altres municipis situats en les àrees properes a les centrals nuclears d'Ascó I, Ascó II, i Vandellòs II  col·laborarà amb ANAV per crear ocupació en els moments de recàrrega de les centrals.  És a dir, tots els treballadors, amb un perfil determinat en l'àmbit de la mecànica, electricitat, química, entre d'altres, poden portar el currículum al Telecentre i emplenar un formulari, des d'avui mateix, per entrar al procés de selecció per treballar durant el període de recàrrega de les centrals. La propera recàrrega tindrà lloc al novembre hi ha temps  d'inscriure's fins el 3 d'octubre.
"Aquesta mateixa setmana hem tancat un acord amb ANAV perquè els treballadors empadronats a l'Ametlla de Mar tinguin la possibilitat, en cada recàrrega, de treballar a les centrals", subratlla Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar.
Des de la Regidoria de Treball s'informa que a cada recàrrega els interessats en treballar  a les centrals hauran de repetir el procés.
D'altra banda, l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar des de la seva Àrea de Treball i Formació està treballant en dos projectes ocupacionals del SOC. D'una banda, un programa, que es realitza a través del Consell Comarcal del Baix Ebre, que permetrà ocupar durant 6 mesos a dos treballadors desocupats, que no perceben ni puguin percebre cap tipus de prestació, i se'ls formarà en l'àmbit de la soldadura. A més, també es treballa en una altra iniciativa del SOC anomenada Joves per l'ocupació, subvenció destinada a la realització de projectes que desenvolupin accions ocupacionals integrades que facilitin la inserció laboral de persones desocupades  d'entre 16 i 25 anys amb baixa qualificació i/o dèficits formatius.respostes a "L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar treballant per..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 164,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 111
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007