Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès

22 . Feb, 2013 a les 09:57
2089 reproduccions
La secció recreativa de la societat comunica que per aquest dissabte  dia 23 de febrer a partir  de   les  10:30h  de  la  nit, a la sala de la societat hi haurà   ball a càrrec del duet "a tempo" . La taquilla per comprar les entrades obrirà a les 22'00hores.

La regidoria de sanitat comunica a totes les persones donants de sang que el proper dimarts dia 26 de febrer, a  partir de les 5h de la tarda, estarà  el banc de sang i teixits a la sala  de la societat de l'ametlla de mar, al carrer pau casals. Dona'n una mica! Amb una vegada no n'hi ha prou.

La parròquia comunica que aquest dissabte dia 23 de febrer,  a les 6h de la tarda  és resarà el rosari de Lourdes i a continuació  tindrà lloc la missa pels malats i  una processó per dintre de l'església

L'associació de veïns Urbamar comunica que diumenge dia 24 de febrer de 9h del matí  a 2h de la tarda,  hi haurà el mercadet de segona mà, al centre comercial de la urbanització  tres cales. (si teniu objectes que no feu servir, animeu-se i poseu una paradeta per només 5€)
La SCER comunica la  pel·lícula en  cartellera   per    divendres dia 22 de febrer a  les 10h de la nit  a  la sala de la societat    "El Cuerpo".  (de Oriol Paulo amb José Coronado, Belén Rueda i Hugo Silva).

La colla castellera los xics Caleros  invita  a totes les persones que vulguin provar aquesta experiència als assajos que tenen lloc tots els dimarts i divendres de 8h de la tarda a 10h de la nit al poliesportiu.  
 

La parròquia comunica a tots els qui estudien segon de l'ESO i és vulguin confirmar, que poden passar pel saló parroquial, a les 7 de la tarda a fer la inscripció. Les confirmacions seran el dia 13 d'abril.

L'Ajuntament de l'Ametlla de mar ha posat en marxa un servei per a que els ciutadans puguin enviar qualsevol incidència que detectin en l'àmbit de les infraestructures, l'estat del mobiliari urbà o la seguretat vial i ciutadana.
per tal motiu ha creat l'adreça electrònica incidències@ametllamar.cat, tot i que també es pot trucar per telèfon en horari d'oficina al 977456000 extensió 1143.

La direcció general del medi natural recorda a totes les persones interessades, a cremar restes agrícoles, al terme municipal de l'ametlla de mar,  han de comunicar-ho a l'ajuntament i han de portar un número de telèfon mòbil.

La farmàcia de guàrdia fins el 22 de febrer és la de Borges. a partir del 23 de febrer és la de A.Aytès.


respostes a "Comunicats d'interès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,14 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 78
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007