Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Grup Balfegó demana un augment de la quota de pesca tenint en compte el bon estat de la tonyina roja

18 . Oct, 2013 a les 14:02
per gfigueres a La notícia del dia
3170 reproduccions
Les darreres dades del Comitè Científic de l'ICCAT exposen una recuperació de la tonyina roja. Segons el Grup Balfegó aquesta bona notícia és fruit dels esforços realitzats pel sector a través del pla de recuperació encetat el 2007.

El Grup Balfegó confirma les dades de recuperació de la tonyina roja del Comitè Científic de l'ICCAT. I és que segons el Grup Tonyinaire el fet que en aquesta darrera campanya de pesca es complís la quota abans que acabés el termini establert és una molt bona senyal. El Grup Balfegó afirma, a més, que aquests bons resultats són fruit de l'esforç que s'ha fet a través del pla de recuperació de la tonyina roja que es va posar en marxa el 2007. De fet, del 18 al 25 de novembre a la reunió anual del plenari de l'ICCAT  a Ciutat del Cap es debatrà el TAC. És a dir el total de captures admeses.
Manel Balfegó, President del Grup, considera que és el moment d'augmentar una mica la quota encara que sigui una pujada simbòlica. "Nosaltres demanaríem una pujada de2.000 o 3.000 tones tenint en compte que ara estem amb 13.500. ¨Crec que seria una pujada simbòlica després de l'esforç que ha fet el sector", subratlla Balfegó.
D'altra banda, Balfegó apunta que les dades més espectaculars del pla de recuperació encara han d'arribar ja que els exemplar protegits, els alevins nascuts al 2005, encara no s'han incorporat a la zona de pesca.


respostes a "El Grup Balfegó demana un augment de la quota d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,47 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 40
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007