Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comencen les Rebaixes

07 . Gen, 2013 a les 13:19
per otomas a La notícia del dia
2321 reproduccions
Aquest dilluns, 7 de gener, els comerços pengen el cartell de rebaixes als seus aparadors. Els comerços de l'Ametlla de Mar no en són una excepció i avui també enceten aquest període de descomptes en els diferents articles amb l'objectiu de treure stocks i dinamitzar el comerç a la localitat. A més, a l'Ametlla de Mar, aquest període de rebaixes coincideix amb els dies previs a les Festes Majors de la Candelera i, tradicionalment, hi ha un augment destacat de vendes. Des dels comerços de la localitat s'espera que el context de crisi actual no redueixi excessivament aquestes expectatives.

"Esperem que aquest període de Rebaixes els clients s'animin ja que tradicionalment és així ja que són unes dates properes a les Festes de la Candelera. Així, esperem que tot i la crisi ens responguin com sempre.", Subratllà, des de la merceria Casa Ballesteros, un dels comerços emblemàtics de la localitat, Conxín Font.

De fet Casa Ballesteros aquest dilluns ja enceta la rebaixa d'un 50% en roba de senyora. Pel que fa a les sabateries La Xarranca també comença amb un 50% de rebaixes i 2x1. A més, ofereix roba i bolsos al 40%. Pel que fa a la roba per infants de 0 a 16 anys també la rebaixa al 50%. Una altra de les sabateries tradicionals del municipi, Can Cisquillo rebaixa el 20% sabates i botes. La botiga Àmfora de la localitat ofereix roba i diferents articles al 30% i 40%. Pel que fa a Mobles Puell, ofereix descomptes fins al 50% en mobles.

Cal tenir en compte que aquests primers dies de rebaixes són decisius ja que segons PIMEC (micro, petita i mitjana empresa de Catalunya) es concentren el 60% de les vendes. No obstant, les dades de la Federació d'Usuaris i Consumidors Independents revelen que cada ciutadà es gastarà una mitjana de 80 euros a les rebaixes, un 11,1% menys que a les rebaixes de l'any passat.


respostes a "Comencen les Rebaixes"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 698,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007