Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Bitllets tintats

25 . Gen, 2013 a les 13:58
per otomas a La notícia del dia
2473 reproduccions
Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra pertanyents a l'Àrea d'Investigació Criminal de les Terres de l'Ebre, van detenir el passat 17 de gener Dennis A., veí de Terrassa i Roger N., veí de Montcada i Reixac, tots dos de 36 anys i nacionalitat camerunesa, com a presumptes autors d'un delicte d'estafa.
 
Els fets es remunten a finals del mes de novembre de l'any passat, quan un dels detinguts es va posar en contacte  amb un empresari de la localitat de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre), explicant-li que era representant d'una ONG que estava treballant a Haití i que volia fer-li una important comanda dels seus productes, per tal d'enviar-la a aquest país.
 
Desprès de citar a l'empresari diversos cops a Barcelona per tal d'acordar els termes d'aquesta venda i guanyar-se la seva confiança, els detinguts també van oferir a l'empresari la possibilitat d'aconseguir un important benefici econòmic si els ajudava a blanquejar una gran quantitat d'euros que ells havien portat d'Haití tintats en negre per no ser detectats. Mitjançant un procediment químic i el contacte amb un bitllet de curs legal aquests bitllets tornaven al seu estat original. Per cada bitllet que aportés la víctima, ells n'hi donarien dos de tintats. Per tal de ser més convincents li van fer una demostració "in situ" de com transformaven els papers negres en bitllets de curs legal.
 
Els ara detinguts van explicar a l'empresari que disposaven de fins a 3 milions d'euros per fer aquest procediment tot  i que necessitaven diners en metàl·lic per poder comprar el líquid necessari per "netejar" els bitllets.
 
Aquests fets van ser posats en coneixement dels Mossos d'Esquadra, que van detenir aquests homes a la localitat de l'Ametlla de Mar on s'havien desplaçat per tal de consumar l'engany.
 
Els detinguts, que ja tenien antecedents per fets similars, van ser posats a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Tortosa, qui va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
 
 


respostes a "Bitllets tintats"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 722,17 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 226
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007