Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Èxit de participació a la Marxa Nocturna Tivissa-l'Ametlla

09 . Ago, 2010 a les 14:35 | 00:01:34
per gfigueres a La notícia del dia
2417 reproduccions
Aquest dissabte va tenir lloc la marxa nocturna entre Tivissa i l'Ametlla de Mar organitzada per l'entitat excursionista calera Azimut. La marxa va comptar amb 180 participants i 76 van realitzar la cursa.

El guanyador de la cursa va ser Adolf Aguiló de l'Associació Esportiva Alcanar amb un temps de 2h 22 minuts i 16 segons. En la categoria femenina, la primera dona en arribar va ser Rut Guillen amb un tems de 2h 40 minuts i 37 segons.
Els premis locals, és a dir, els primers de l'Ametlla de Mar que va arribar a al meta, van ser Triburci Margalef i Núria Castellnou del Centre Excursionista de la Cala. El més petit en participar a la cursa va ser Ricard Martí Domènech de l'Ametlla de Mar i el més gran Martí Cartoixa de la UEC Tortosa.

Els primers caminants van arribar a l'Ametlla de Mar cap a les quatre i mitja del matí i els darrers cap a les 6.

Durant el recorregut de 33 km, afortunadament, no hi va haver cap incident. I tots els participants van poder gaudir d'una experiència interessant que molts repeteixen.respostes a "Èxit de participació a la Marxa Nocturna Tiviss..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 724,93 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 0
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007