Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les males condicions climatològiques fan desistir a l'Agustí Pallarés de fer el cim de l'Everest

24 . Mai, 2012 a les 11:44
per gfigueres a La notícia del dia
2355 reproduccions
Finalment l'alpinista Calero Agustí Pallarés no ha pogut fer el cim de l'Everest. Tot i que van iniciar l'intent a finals de la setmana passada, després de que la mala climatologia l'endarrerís unes setmanes, l'Agustí va haver de renunciar divendres al vespre, just abans d'arribar al Camp Base 3 a 7.200m d'alçada. El vent, el fred i una important nevada van acabar amb la resistència del Calero que va decidir retornar al camp 2.
Qui si ha aconseguit coronar el cim de l'Everest de 8.841m d'alçada a estat el seu company d'expedició, Jesus Climbert, que ho va aconseguir amb l'ajut del sherpa Lacpa la matinada de dissabte a diumenge dia 20 hora catalana.
Diverses expedicions han hagut d'ajornar els seus objectius i fins i tot s'han produït evacuacions d'expedicionaris en helicòpter per congelacions i problemes pulmonars i es troben hospitalitzats a Katmandú amb greus problemes de salut.
Després de descansar, l'Agusti Pallarés i el seu company Jesus Climber agafaran un helicòpter fins a la població de Lula, caminaran fins a Periche i aterraran a Barcelona el diumenge dia 27 de maig.
Des d'aquí el nostre reconeixement a l'Agustí Pallarés pel seu esforç, tot i no haver aconseguit l'objectiu del cim més alt del mon. No tothom pot dir que ha estat en dos intents a l'Everest i ha aconseguit cims a dos muntanyes d emés de 8.000 metres.


respostes a "Les males condicions climatològiques fan desist..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 629,07 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007