Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Encesa de llums de Nadal a l'Ametlla de mar

09 . Des, 2010 a les 13:50 | 00:01:43
per otomas a La notícia del dia
2428 reproduccions
A poques setmanes de les festes nadalenques els comerços ja decoren els aparadors, i és que ja es respira que Nadal és ben a prop. Des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar per tal decorar els carrers per rebre les festes es durà terme , com cada any per aquestes dates, l'enllumenat nadalenc. Una iniciativa que incrementa l'atractiu dels carrers del municipi del qual gaudeixen tant els caleros com la gent que ens visita pels Nadals.
L'encesa de les llums va tenir lloc divendres passat, 3 de desembre, a la Plaça de l'Olivera. L'acte va anar a càrrec de les pubilles grans i infantils del 2010 i de les autoritats. A més, els va acompanyar la banda juvenil de l'Escola Municipal de Música (l'EMMA).

"Les llums estaran enceses fins a la Candelera. Com cada any el muntatge va a càrrec dels operaris de la brigada municipal i dura uns dos mesos. S'han col·locat tres-cents motius, utilitzant tecnologia d'estalvi de llum (leds, tub lluminós, flexilight, etc). L'objectiu és afavorir els comerços i la imatge del poble", va explicar Enric Estruch, Cap d'Obres i Serveis del consistori calero.

Enguany no hi ha canvis substancials. S'il·luminen, el carrer Andreu Llambrich, el Sant Joan, el Pau Casals, el Llibertat, el Benidorm, el Passeig Marítim, la Plaça Nova, la Catalunya i la Miró. També s'han il·luminat la Rambleta, el carrer Batlle Pijoan, el Cervantes, Miranda, el Mediterrani, la Plaça del Barco, el carrer Palomós, la Cova Gran, Mestre Rodríguez i Goya. També s'engalanenl'Avinguda Hispano italiana, el carrer Major, l'Avinguda Ensenyament i la Partdecala. A les urbanitzacions s'han il·luminat el centre comercial de Tres Cales, el de Calafat i l'entrada Sant Jordi.


respostes a "Encesa de llums de Nadal a l'Ametlla de mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,42 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 141
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007