Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició migdia

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Aquest divendres s'encenen les llums de Nadal

04 . Des, 2015 a les 12:20
per gfigueres a La notícia del dia
1532 reproduccions
Aquest divendres al vespre es realitzarà la tradicional Encesa de Llums de Nadal. Una encesa que enguany incorpora una novetat. Per primera vegada es farà des del Parc del Bon Repòs, donat que s'ha volgut donar una il·luminació nadalenca a l'entrada del municipi.
El regidor de Festes, Vicenç Llaó, comenta que "la imatge en entrar el poble, sense cap il·luminació, no recorda al Nadal. Per això hem guarnit l'arbre que hi ha al costat de l'Oficina de Turisme". Llaó considera oportú fer l'encesa abans d'aquest pont de desembre perquè "són uns dies en què s'aprofita per fer les primeres compres nadalenques".
L'acte s'iniciarà a les 18.00 h des de l'Ajuntament, amb una cercavila pels carrers amb l'acompanyament del Conjunt Instrumental Professional i l'Aula Coral de l'Escola de Música Municipal de l'Ametlla de Mar.
Un any més seran l'alcalde, Jordi Gaseni, i la Pubilla Major, Anna Estrada, els encarregats d'encendre aquest enllumenat que engalana els carrers del municipi per aquestes dates. Després de l'encesa hi haurà una xocolatada per a tots els assistents.


respostes a "Aquest divendres s'encenen les llums de Nadal"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 831,37 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 86
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007