Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

29ª Diada de la bicicleta al Mas Platé

03 . Mai, 2011 a les 13:11 | 00:01:10
2739 reproduccions
Més de 150 caleros i caleres, grans i petits van pedalejar fins al Mas Platé, el passat diumenge, 1 de maig, per celebrar la Diada de la bicicleta. En aquesta vint-i-novena edició des de l'Àrea Municipal d'Esports, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, amb col·laboració del Mas Platé, societat Platé rural, es van preparar diverses activitats. La sardinada popular, a les deu del matí, i les activitats amb la bicicleta, a les deu i quart, i els jocs populars a les tres i mitja de la tarda van ser algunes de les activitats de les quals van gaudir tots els participants. Però, cada Diada de la bicicleta el que sí que és un clàssic, pels amants de la bicicleta al municipi, és la sortida popular des de davant de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar fins al Mas Platé, a les nou del matí. Un any més aquesta sortida multitudinària va aglutinar grans i petits.
Una vegada es va arribar al Mas Platé i hi va haver temps per participar de les diverses activitats organitzades; van ser moltes les famílies que es van quedar a dinar i a gaudir de l'entorn natural ja que el temps, finalment, va acompanyar.

"Aquesta Diada ha estat, un any més, una oportunitat perquè les famílies de la Cala gaudissin de fer esport, de les diverses activitats organitzades, des de l'Àrea Municipal d'Esports, i de l'espai natural del Mas Platé", va explicar Marc Vilabrú, Gerent de l'Àrea Municipal d'Esports.

A les cinc de la tarda es va donar per finalitzada la Diada i es va observar el degoteig de ciclistes que poc a poc van tornar a la vila.


respostes a "29ª Diada de la bicicleta al Mas Platé"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,55 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 68
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007