Màx: º C, mín: º C

En directe

La patxanga amb amb Francesc Callau, Juanjo Balfegó, José Mari Llaó, Òscar Farnós i Ricardo Fernández

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Colla Castellera los Xics Caleros busca logo

26 . Ago, 2015 a les 14:17
per otomas a La notícia del dia
699 reproduccions
La colla castellera de l'Ametlla de Mar, Los Xics Caleros, busca logotip. L'objectiu és trobar el disseny d'un logotip i un eslògan destinat a ser la imatge corporativa i representativa per a la colla. Per aquest motiu Los Xics Caleros han organitzat un concurs obert  a tothom. Hi ha temps fins al 15 de setembre.

"La iniciativa va sorgir d'un grup de dins de la colla que ens encarreguem d'organitzar activitats socials vinculades a la colla que surten de l'activitat estricta de fer castells. La vàrem proposar, va agradar i l'hem tirat endavant", explica de Susana Encinas des de los Xics Caleros

Segons les bases el disseny haurà de ser original i inèdit. No es podrà infringir drets d'autor d'altres persones ni utilitzar el treball de cap tercera persona.
S'aconsella utilitzar colors que siguin fàcilment traslladables a escala de grisos, per a la seva realització posterior tant en color com en blanc i negre. Cada logotip haurà de ser presentat en arxiu BMP, GIF, JPG o TIF, y tenir una resolució mínima de 200x200 píxels (recomanat la major resolució possible).

Cada participant pot presentar un màxim de dos propostes. Els dissenys deuran enviar-se per correu electrònic a losxicscaleros@gmail.com indicant en el assumpte "Concurs logo i eslògan". El correu inclourà les seves dades de contacte (nom, telèfon, domicili) i el pseudònim amb el que el disseny serà presentat al jurat.

El jurat estarà format per persones vinculades amb el món de la publicitat, la fotografia i el disseny gràfic. Segons les bases del concurs jurat valorarà la facilitat d'identificació amb la colla castellera, el disseny innovador i creatiu, adaptabilitat a qualsevol suport de difusió. Al guanyador se li notificarà per correu electrònic i també es farà públic al Facebook a partir del dia 20 de setembre de 2015.

S'estableix un únic premi per cada modalitat d'un sopar per dues persones i la realització d'un pilar per part de Los Xics Caleros. Les bases estan consultables al perfil de Facebook de la Colla Castellera.


respostes a "La Colla Castellera los Xics Caleros busca logo"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1888,42 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007