Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès públic

02 . Mai, 2011 a les 14:43
2021 reproduccions
EL PATRONAT DE TURISME ORGANITZA PER AL DILLUNS DIA 9 DE MAIG, UN SEMINARI GRATUÏT DE MARKÈTING  I INNOVACIÓ ADREÇAT AL SECTOR DE L' HOSTELERIA. TOTS ELS INTERESSATS EN PARTICIPAR ÉS PODEN POSAR EN CONTACTE AMB L'OFICINA DE TURISME DE L'AJUNTAMENT.

L'AJUNTAMENT DE L'AMETLLA DE MAR INFORMA QUE DINS EL PLA EDUCATIU D'ENTORN DIMARTS DIA 3 DE MAIG HI HA UNA XERRADA A LES TRES DE LA TARDA A L'ESCOLA SANT JORDI A CÀRREC D'EVA BACH, PEDAGOGA I ESCRIPTORA.
" MISSATGES CLARS I VALENTS PER EDUCAR ELS FILLS I FILLES .LES CLAUS D'UNA BONA COMUNICACIÓ ENTRE PARES I FILLS".

LA REGIDORIA DE FESTES COMUNICA QUE LA PEL.LÍCULA EN CARTELLERA PER DIVENDRES 6 DE MAIG A LES 22:30 A LA SALA DE LA SOCIETAT ÉS: EL CASTIGO .

LA SOCIETAT COMUNICA QUE  DISSABTE  7 DE MAIG , A  PARTIR  DE   LES  11:30h  DE  LA  NIT, HI HA BALL A LA SALA, AMENITZAT PER " DUO ALMA".

LA REGIDORIA DE CULTURA COMUNICA QUE DISSABTE 7 DE MAIG HI HA A  LA SALA DE LA SOCIETAT LA  REPRESENTACIÓ DE  DINER NEGRE ( RAY COONEY) PEL GRUP TEATRAL DE MÓRA D'EBRE A LES 18:30H DE LA TARDA.

L'ESCOLA MUNICIPAL DE MUSICA COMUNICA QUE DIUMENGE 8 DE MAIG A LES 12:30H A LA SALA DE LA SOCIETAT, HI HA CONCERT DE BANDA PER CLAUSURAR L'INTERCANVI DE LA CALA I BARBERÀ DEL VALLÈS.

L'ÀREA D'ESPORTS COMUNICA QUE AQUEST DIUMENGE 8 DE MAIG HI HA LA VIII CAMINADA POPULAR AL CASTELL DE SANT JORDI . LA SORTIDA SERÀ DE L'AJUNTAMENT DE L'AMETLLA DE MAR A LES 9 DEL MATI.
PER MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS PODEU PASSAR PEL PAVELLÓ POLIESTPORTIU MUNICIPAL DE DILLUNS A DIVENDRES DE 9 A 13 I DE 5 A 8 DE LA TARDA. TELEFON CONTACTE : 977 45 68 11 .


LA LLAR D'INFANTS MUNICIPAL XERINOLA INFORMA QUE EL PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS 2011/12 COMENÇARÀ EL DIA 2 DE MAIG, FINS AL 13 DEL MATEIX MES, AMBDÓS INCLOSOS.
PER REALITZAR LA PREINSCRIPCIÓ CALDRÀ QUE US ADRECEU AL CENTRE, ON SE US FACILITARÀ LA SOL·LICITUD PERTINENT, PER FORMALITZAR-LA, HAUREU DE PORTAR LA DOCUMENTACIÓ SEGÜENT:
·    ORIGINAL I FOTOCÒPIA DEL LLIBRE DE FAMÍLIA. ( PAGINA DEL NEN/NA)O ALTRES DOCUMENTS RELATIUS A LA FILIACIÓ.
·    ORIGINAL I FOTOCÒPIA DEL DNI DE LA PERSONA SOL·LICITANT O DE LA TARGETA DE RESIDÈNCIA ON CONSTA EL NIE SI ES TRACTA DE PERSONES ESTRANGERES.
·    ORIGINAL I FOTOCÒPIA DE LA TARGETA SANITARIA INDIVIDUAL ( TSI) DE L' ALUMNE O L' ALUMNA
L'HORARI DE RECOLLIDA DE LES SOL·LICITUDS I DOCUMENTACIÓ, SERÀ DE LES  15 :00 A  LES 18:00 HORES, DURANT TOTS ELS DIES.

L'ASSOCIACIÓ CALACULTURA CONVOCA EL II PREMI NIT DE POESIA AL CARRER. EL TERMINI PER PRESENTAR ELS TREBALLS ÉS TANCA EL DIA 20 DE MAIG DE 2011. PER CONSULTAR LES BASES I PER MÉS INFORMACIÓ : calacultura@hotmail.com.
L'ESCOLA DE MÚSICA INFORMA QUE EL PERÍODE DE MATRÍCULA PELS NOUS ALUMNES COMENÇA EL 2 DE MAIG FINS EL 27 DEL MATEIX MES. I QUE DURANT LA SETMANA DEL 9 AL 14 DE MAIG ES REALITZARAN LES PORTES OBERTES PER TOTES LES PERSONES QUE DESITGIN VEURE EL FUNCIONAMNET DEL CENTRE.PER MÉS INFORMACIÓ : DE DILLUNS A DIMECRES DE 5 A 7:30 DE LA TARDA O AL 977454046.

LA DIRECCIÓ GENERAL DE PREVENCIÓ DE RISCOS DEL MEDI AMBIENT, COMUNICA A TOTES LES PERSONES QUE HAGIN DE CREMAR RESTES AGRÍCOLES AL TERME MUNICIPAL DE L'AMETLLA DE MAR QUE HAN DE SOL·LICITAR AUTORITZAICIÓ A L'AJUNTAMENT I HAN DE PORTAR UN NÚMERO DE TELÈFON MÒBIL.
AL MATEIX TEMPS, ÉS RECORDA QUE TOT I TENIR EL PERMÍS NO ÉS POT FER FOC QUAN FA VENT.
   
TELÈFON SUM  977 45 70 00
CAP  URGÈNCIES  977 49 35 14
POLICIA LOCAL 977 49 39 49
FARMÀCIA DE GUÀRDIA  FINS EL 6 DE MAIG  LA FARMÀCIA DE GUÀRDIA ES LA DE J.PEDROLA


respostes a "Comunicats d'interès públic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 830,77 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 52
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007