Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès públic

28 . Abr, 2011 a les 08:26
2009 reproduccions
L'ASSEMBLEA LOCAL DE CREU ROJA DE L'AMETLLA DE MAR, INFORMA A TOTS ELS MAJORS DE 18 ANYS, QUE HAGIN DE REALITZAR EL CURS DE SOCORRISME AQUÀTIC, QUE PODEN PASSAR PER FER LES INSCRIPCIONS PER L'OFICINA DE CREU ROJA DEL PASSEIG MARÍTIM SN DE 10H A 13H DEL MATÍ DE DILLUNS A DIVENDRES O TRUCAR AL TELÈFON : 977 49 36 64 . EL TERMINI FINALITZA EL 29 D'ABRIL


L'ÀREA MUNICIPAL D'ESPORTS INFORMA QUE AQUEST DIUMENGE 1 DE MAIG HI HAURA LA 29º DIADA DE LA BICICLETA AL MAS PLATÉ.
A LES 9 DEL MATÍ SORTIDA POPULAR AMB BICICLETA DES DE L'AJUNTAMENT.
10 H SARDINADA POPULAR
10:15H ACTIVITATS DIVERSES AMB BICICLETA
13:30H PICNIC LLIURE AL MAS PLATÉ
15:30H JOCS POPULARS
17H TORNEM AMB BICICLETA


EL SERVEI DE RECAPTACIÓ MUNICIPAL INFORMA QUE EL PROPER DIA 30 D'ABRIL FINALITZA EL PERÍODE DE COBRAMENT EN VIA VOLUNTÀRIA DELS REBUTS DE L'IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA I LES PLAQUES DELS GOSSOS CORRESPONENTS A L'EXERCICI 2011.
L'HORARI DE L'OFICINA DE RECAPTACIÓ ÉS DE DILLUNS A DIVENDRES, DE 9,00 H. A 14,00 H.

LA PARRÒQUIA DE L'AMETLLA DE MAR INFORMA QUE DISSABTE DIA 30 A LES SIS I MITJA DE LA TARDA HI HA UNA MISSA EN HONOR DE LA MARE DE DÉU DE MONTSERRAT I UNA VETLLA DE PREGÀRIA, US INVITEM A TOTS ELS QUI VULGUEU PARTICIPAR-HI.


EL PATRONAT DE TURISME ORGANITZA PER AL DILLUNS DIA 9 DE MAIG, UN SEMINARI GRATUÏT DE MARKÈTING  I INNOVACIÓ ADREÇAT AL SECTOR DE L' HOSTELERIA. TOTS ELS INTERESSATS EN PARTICIPAR ÉS PODEN POSAR EN CONTACTE AMB L'OFICINA DE TURISME DE L'AJUNTAMENT.

L'AJUNTAMENT DE L'AMETLLA DE MAR INFORMA QUE DINS EL PLA EDUCATIU D'ENTORN DIMARTS DIA 3 DE MAIG HI HA UNA XERRADA A LES TRES DE LA TARDA A L'ESCOLA SANT JORDI A CÀRREC D'EVA BACH, PEDAGOGA I ESCRIPTORA.
" MISSATGES CLARS I VALENTS PER EDUCAR ELS FILLS I FILLES .LES CLAUS D'UNA BONA COMUNICACIÓ ENTRE PARES I FILLS".

LA LLAR D'INFANTS MUNICIPAL XERINOLA INFORMA QUE EL PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS 2011/12 COMENÇARÀ EL DIA 2 DE MAIG, FINS AL 13 DEL MATEIX MES, AMBDÓS INCLOSOS.
PER REALITZAR LA PREINSCRIPCIÓ CALDRÀ QUE US ADRECEU AL CENTRE, ON SE US FACILITARÀ LA SOL·LICITUD PERTINENT, PER FORMALITZAR-LA, HAUREU DE PORTAR LA DOCUMENTACIÓ SEGÜENT:
·    ORIGINAL I FOTOCÒPIA DEL LLIBRE DE FAMÍLIA. ( PAGINA DEL NEN/NA)O ALTRES DOCUMENTS RELATIUS A LA FILIACIÓ.
·    ORIGINAL I FOTOCÒPIA DEL DNI DE LA PERSONA SOL·LICITANT O DE LA TARGETA DE RESIDÈNCIA ON CONSTA EL NIE SI ES TRACTA DE PERSONES ESTRANGERES.
·    ORIGINAL I FOTOCÒPIA DE LA TARGETA SANITARIA INDIVIDUAL ( TSI) DE L' ALUMNE O L' ALUMNA
L'HORARI DE RECOLLIDA DE LES SOL·LICITUDS I DOCUMENTACIÓ, SERÀ DE LES  15 :00 A  LES 18:00 HORES, DURANT TOTS ELS DIES.

L'ASSOCIACIÓ CALACULTURA CONVOCA EL II PREMI NIT DE POESIA AL CARRER. EL TERMINI PER PRESENTAR ELS TREBALLS ÉS TANCA EL DIA 20 DE MAIG DE 2011. PER CONSULTAR LES BASES I PER MÉS INFORMACIÓ : calacultura@hotmail.com.

LA REGIDORIA DE CULTURA COMUNICA QUE DISSABTE 30 D'ABRIL  HI HA A  LA SALA DE LA SOCIETAT LA  REPRESENTACIÓ DE  LA LLEGENDA DE SANT JORDI  PER LA SECCIÓ INFANTIL DEL GRUP ESCÈNIC DE LA SCER DE L'AMETLLA DE MAR A LES SIS DE LA TARDA.

L'ESCOLA DE MÚSICA INFORMA QUE EL PERÍODE DE MATRÍCULA PELS NOUS ALUMNES COMENÇA EL 2 DE MAIG FINS EL 27 DEL MATEIX MES. I QUE DURANT LA SETMANA DEL 9 AL 14 DE MAIG ES REALITZARAN LES PORTES OBERTES PER TOTES LES PERSONES QUE DESITGIN VEURE EL FUNCIONAMNET DEL CENTRE.PER MÉS INFORMACIÓ : DE DILLUNS A DIMECRES DE 5 A /:30 DE LA TARDA O AL 977454046.

LA DIRECCIÓ GENERAL DE PREVENCIÓ DE RISCOS DEL MEDI AMBIENT, COMUNICA A TOTES LES PERSONES QUE HAGIN DE CREMAR RESTES AGRÍCOLES AL TERME MUNICIPAL DE L'AMETLLA DE MAR QUE HAN DE SOL·LICITAR AUTORITZAICIÓ A L'AJUNTAMENT I HAN DE PORTAR UN NÚMERO DE TELÈFON MÒBIL.
AL MATEIX TEMPS, ÉS RECORDA QUE TOT I TENIR EL PERMÍS NO ÉS POT FER FOC QUAN FA VENT.
   
TELÈFON SUM  977 45 70 00
CAP  URGÈNCIES  977 49 35 14
POLICIA LOCAL 977 49 39 49
FARMÀCIA DE GUÀRDIA  FINS EL 29 D'ABRIL ÉS LA DE A.AYTÉS. A PARTIR DEL 30 D'ABRIL LA FARMÀCIA DE GUÀRDIA ES LA DE J.PEDROLA


respostes a "Comunicats d'interès públic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,12 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 219
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007