Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El port de l'Ametlla de Mar acull un simulacre d'emergència a la dàrsena pesquera

01 . Abr, 2011 a les 12:56 | 00:02:17
per gfigueres a La notícia del dia
2889 reproduccions
La dàrsena pesquera del port de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre) va ser l'escenari dijous d'un simulacre d'emergència amb un suposat vessament d'hidrocarbur. El simulacre va consistir en una fuita de combustible d'un camió cisterna quan aquest vehicle subministrava gasoil a una embarcació pesquera. Així mateix es van produir dos supòsits de ferits. En el simulacre van participar equips de primera intervenció de l'autoritat portuària, dels cossos i forces de seguretat i de les entitats següents: Ports de la Generalitat, Confraria de pescadors de l'Ametlla de Mar, Club Nàutic l'Ametlla de Mar, Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra, Policia Local, Protecció Civil, Salvament Marítim, Creu Roja, Servei d'Urgències Municipal (SUM), Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i Luvirr, S. A., empresa subministradora de combustible.
"La valoració del simulacre és positiva, mitjançant l'avaluació hem detectat algunes vacances que s'han de millorar, però ha estat un exercici sempre constructiu", va explicar Laia Callau des del SUM
Per la seva part, Miquel Alonso, responsable de protecció civil a les Terres de l'Ebre, també, en va fer una valoració positiva. "Aquest tipus de simulacres posen a prova el Pla d'autoprotecció del port i ens ajuda a millorar", va explicar Alonso. I és que l'objectiu de realitzar el simulacre és posar a prova el Pla d'autoprotecció i el Pla interior de contingències per contaminació accidental del port de la Cala.
D'altra banda, aquest dissabte a les instal·lacions de la Policia Local de l'Ametlla de Mar té lloc el curs de suport vital bàsic i desfibril·lació externa automàtica (DEA). El taller anirà a càrrec de Rafael Garrido Díaz, instructor de SVB i DEA per l'Institut d'estudis de la Salut (IES) de la Generalitat de Catalunya i el Consell Català de Ressuscitació CCR.


respostes a "El port de l'Ametlla de Mar acull un simulacre ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,24 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 97
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007