Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí Informatiu

23 . Set, 2010 a les 15:02
per otomas a Les notícies
1858 reproduccions
En aquest dijous, 23 de setembre tornem a parlar de l'aiguat que va caure a l'Ametlla. En aquest cas parlem de la reunió amb els afectats. Totes les persones que a nivell particular hagin patit desperfectes a conseqüència de la pluja poden participar en aquesta reunió que té lloc dilluns vinent per informar-s'hi de les reclamacions que hi ha. Seguim a La Cala. Els socialistes diuen que l'equip de govern ha mesurat amb una vara diferent les necessitats urbanístiques de les costes Sud i Nord.

Pel que fa a la informació d'arreu, obrim amb la polèmica nuclear dels últims mesos perquè l'Associació de Municipis Nuclears impugna el procés de selecció si s'acaba escollint Zarra per acollir el cementiri. I Herrera demana a Montilla i Mas que es comprometin a rebutjar el cementiri nuclear 'abans i després de les eleccions'.

Al Parlament ja s'han blindat els correbous amb el rebuig d'ICV dos mesos després de prohibir les corrides de toros. I els detractors dels correbous lamenten que el Parlament es desviï del camí de 'desterrament de la crueltat' amb els animals.

A Amposta, Artur Mas, Cristóbal Montoro i Sandro Rosell participaran en la novena Jornada Gresol. A Tarragona, un vigilant de seguretat és agredit mentre perseguia un presumpte lladre a Tarragona.

Per últim, al bloc comarcal, a la informació econòmica, la Cambra de Comerç de Tortosa reconeix dotze empreses ebrenques en la primera edició dels Premis Cambra.

Als esports, parlem de la 12ª Regata de Catamarans Hobie Fun Costa Daurada que el 24 de setembre arriba a la platja de l'Alguer.


respostes a "Butlletí Informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 685,32 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 292
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007