Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

15 . Abr, 2010 a les 13:36
2252 reproduccions
Hem obert el butlletí informatiu d'avui amb el resum habitual del Programa Parlem-ne que va tenir en el Grup Municipal de CiU els seus invitats, destacant la presentació dels resultats de l'exercici econòmic 2009 i la resolució del Conseller respecte al nou POUM. A més hem ampliat la informació del resultat econòmic municipal de l'any 2009 i ens hem fet ressò de la denuncia presentada per la PDE a Seprona contra la construcció d'una bassa del Canal-Xerta dins del Parc Natural dels Ports, de les queixes de l'Alcalde de Tortosa pel retard de reconversió del pont del tren en via verda o de l'incendi d'un pub a Sant Carles de la Ràpita. En l'àmbit esportiu han estat protagonistes els bons resultats obtinguts per les gimnastes caleres en la 2ª fase intercomarcal de gimnàstica rítmica.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,20 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 112
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007