Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès públic

30 . Abr, 2010 a les 12:28
2747 reproduccions
- L'Ampa de la llar d'infants Xerinola comunica que aquest diumenge 2 de maig organitza una desfilada de moda infantil, a partir de les sis de la tarda  al pavelló poliesportiu municipal "Galetet.

- El Patronat Municipal de Turisme comunica que les visites guiades a les fortificacions per aquest cap de setmana estan previstes per diumenge 2 de maig a les onze i mitja i a la una. Prèvia inscripció a l'oficina de turisme.

- L'Associació de Dones endavant informa que organitzen un viatge a Lleida el dia 4 de maig. Visitarem la Seu Vella, la zona del castell, Plaça Sant Joan, Catedral i l'Hospital Santa Maria. El preu es de 12 euros inclou l'esmorzar i el dinar. Per més informació podeu passar pel local de la Casa del Mar de tres a sis de la tarda.

- El servei de recaptació municipal informa que el proper divendres, dia 30 d'abril, finalitza el període de cobrament en via voluntària dels rebuts de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica i les plaques dels gossos corresponents a l'exercici 2010. L'horari de l'oficina de recaptació és de dilluns a divendres, de 9,00 h. a 14,00 h.

-Es comunica que el divendres, 30 d'abril, ales vuit de la tarda, a la Sala de la societat, hi haurà una xerrada informativa que tractarà sobre osteoporosis i menopausa. Serà a càrrec del Dr. Josep Maria Lailla Vicens.

-La regidoria de festes comunica que aquesta setmana hi ha pel·lícula  divendres, dia 30 d'abril, a les deu i mitja de la nit EN TIERRA HOSTIL.

- El proper dissabte 1 de maig l'àrea municipal d'esports organitza la 28a edició del dia de la bicicleta. la sortida es realitzarà a les 9 del matí de davant de l'ajuntament i per participar-hi i inscriure's ja es pot passar per l'oficina del pavelló poliesportiu "Galetet".

- Aquest dissabte dia 1 de maig, a partir de les cinc de la tarda, gran partit de futbol de la 2ª categoria territorial entre l'horta de Sant Joan i La Cala .

- El dia 2 de maig, Sant Jordi al Casal d'avis gran ball i regals amb berenar per tots els assistents

-Fecsa Endesa comunica que per tal de donar un millor servei, efectuarem treballs a la xarxa, produint-se interrupcions en el subministrament elèctric en els nostres clients  dilluns dia 3 de maig de les vuit a les onze del matí  als següents sectors: Estany, Estany Podrit, Racons i Santes Creus.
Disculpeu les molèsties ocasionades.

- L'Associació de Casal d'avis, organitza un viatge a Galícia del 7 al 14 de juny. Per més informació podeu trucar al 977 45 62 70.

-La regidoria de formació i treball informa que el proper 13 de maig al Telecentre es durà a terme  un curs gratuït de telefonia mòbil adreçat als jubilats i jubilades. Els interessats poden passar a inscriure's pel Telecentre o trucar al 977457269

- L'Associació Cala Cultura convoca el premi nit de poesia al carrer. El termini d'admissió dels treballs es tancarà el dia 20 de maig. L'extensió aproximada del treball ha de ser de 100 versos. La dotació econòmica serà de 500 euros. Per més informació podeu contacta a calacultura@hotmail.com.

-La Direcció general de prevenció de riscos del medi ambient, comunica que ja es poden cremar restes agrícoles, prèvia autorització expressa, que poden sol·licitar a les oficines de l'Ajuntament . De dilluns a divendres  de 9h 14h i els dijous també de 5h a 8h  de la tarda. Hauran de portar un número de telèfon mòbil. Al mateix temps , és recorda que no és pot fer foc quan fa vent tot i tenir el permís.


- El Club de pensionistes de la casa del mar comunica als socis que la setmana del 31 de maig al 6 de juny s'organitza un viatge de 7 dies per a visitar la Cerdanya, Puigerdà i Andorra. Els interessats que vulguin assistir-hi, ja poden passar per les oficines  per fer la inscripció i rebre informació.

- L'Ajuntament comunica que divendres 21 de maig a les sis i mitja  de la tarda al Centre d'interpretació de la pesca  hi ha un acte informatiu :
les prades de la posidònia i el canvi climàtic. intervindran: miquel ventura coordinador del projecte Silmar i director de la Fundació del mar i Santiago Vilanova President de l'associació Una sola terra.

- Fecsa Endesa comunica que per tal de donar un millor servei, efectuarem -treballs a la xarxa, produint-se interrupcions en el subministrament elèctric en els nostres clients  dilluns dia 3 de maig de les vuit a les onze del matí  als següents sectors: Estany, Estany Podrit, Racons i Santes Creus.
I dimarts 4 de maig de vuit a onze del mati a la partida bon capo, avinguda ensenyament, partida de l'estany, estany podrit, roques daurades i santes creus. Disculpeu les molèsties ocasionades.

-El Consell Comarcal del Baix Ebre informa que la sol·licitud dels ajuts individualitzats per al menjador escolar del proper curs 2010-2011 serà a partir de l'1 d'abril fins el 30 de juny. es recomana tramitar-los el més aviat possible.
les sol·licituds es podran tramitar des dels serveis socials de l'ajuntament  i des dels centres escolars. Per més informació podeu trucar al 977 45 60 08 i demanar per l'educadora social.

- La llar d'infants municipal Xerinola informa que el període de preinscripció per al curs 2010/11 començarà el dia 3 de maig fins el dia 14 de maig.
per realitzar la preinscripció caldrà que us adreceu al centre , on us facilitarem la sol·licitud pertinent. per formalitzar-la, haureu de portar la documentació següent:
Original i fotocòpia del llibre de família .
Original i fotocòpia del DNI o NIE de la persona sol·licitant
Original i  fotocòpia de la targeta sanitària individual ( TSI) de l'alumne/a.
L'horari de recollida es de tres a sis de la tarda de dilluns a divendres.

-Telèfon del SUM 977 45 70 00 (servei d'urgències municipals)

-Telèfon CAP (centre d'assistència primària)  
977 49 35 14   /  977 49 38 49
Cap provisional  al  carrer d'hort d'Albacar, a Ribes Altes, al costat del CEIP Sant Jordi.

-Farmàcia de guàrdia fins al dia 30 d'abril es la de Joan Borges, a partir de l'1 de maig la farmàcia de guàrdia es la de Agusti Aytés.


respostes a "Comunicats d'interès públic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 800,73 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007