Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Dones endavant celebra el Dia Internacional de la Dona Treballadora

09 . Mar, 2010 a les 11:30
1913 reproduccions
Un any més, l'associació Dones Endavant de l'Ametlla de Mar va preparar un berenar de celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora a la SCER que va tenir lloc dissabte, 6 de març, cap a les cinc de la tarda. Segons la presidenta de l'associació, Cinta Garcia, "enguany s'ha variat el menú, el que no ha canviat ha estat el sorteig i el ball que agrada tant a les sòcies de l'associació".

Per assistir a aquest berenar gratuït, les sòcies només calia que passessin pel local de l'associació a la Casa del Mar a recollir el tiquet. Pel que fa als sortejos la presidenta de Dones Endavant va agrair la col·laboració de tots els comerços i particulars que havien donat obsequis. "Aquesta és una de les activitats clàssiques del berenar que moltes sòcies esperen amb il·lusió", va explicar Cinta Garcia.

I és que aquesta associació que compta amb prop de 500 sòcies realitza moltes activitats durant l'any però el berenar del Dia Internacional de la Dona Treballadora és una de les cites més esperades. Des de Dones Endavant van mostrar la satisfacció per la participació de les 140 sòcies al berenar.

Les properes activitats previstes per l'associació són la tradicional Trobada de Puntaires al maig i una trobada de patxword al carrer. Una pràctica que s'ha instaurat molt a l'Ametlla de Mar.


respostes a "Dones endavant celebra el Dia Internacional de ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 681,93 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 162
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007