Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar presentarà la seva candidatura per acollir la seu d'INEFC a Tarragona

03 . Mar, 2010 a les 09:19
2734 reproduccions
El mes de gener des de la Conselleria d'Esports a Tarragona es va comunicar als ajuntaments de les comarques tarragonines la intenció de col·locar la nova seu a la demarcació.
En sentir aquest anunci l'Ajuntament de l'Ametlla es va posar en marxa per informar-se de les gestions necessàries per tal de poder presentar la seva candidatura. Des del consistori calero i, concretament des de la regidoria d'Esports, es considera que el municipi compta amb una zona esportiva que tindrà les infraestructures per tal d'esdevenir una candidatura forta a Tarragona. Actualment, hi ha el nou camp de futbol però ben aviat hi haurà la piscina. A més, hi ha previstes altres instal·lacions com les pistes de tennis i pàdel. D'altra banda, la zona esportiva de l'Ametlla de Mar compta amb l'espai suficient per acollir aquesta seu de formació i especialització de llicenciats en educació física i esport. A més, des del consistori s'afegeix que l'Ametlla compta amb unes molt bones comunicacions ja que disposa d'estació de tren, autopista A7 i carretera N-340. Sense oblidar que en un futur el municipi comptarà amb l'accés a l'autovia A7.

Joan Pere Gómez i Comes, regidor d'Esports, explica que "al nostre poble hi ha molta cultura esportiva i quan vam saber que l'INEFC volia descentralitzar l'accés a aquests estudis vam creure convenient presentar la nostra candidatura. L'Ametlla compta amb totes les infraestructes per obtenir la seu. A més, creiem que no ha de quedar-se al Camp de Tarragona sinó que pot venir a un poble de les Terres de l'Ebre com l'Ametlla on ningú ens guanyarà ni en infraestructures ni il·lusió·.

Un dels motius per col·locar la seu a les comarques Tarragonines és la descentralització de l'Institut Nacional d'Educació Física. Per aquest motiu des de l'ajuntament de l'Ametlla es considera un bon moment per demostrar que des de les Terres de l'Ebre es pot agafar aquest compromís. De moment, una de les candidatures que va agafant força és la de Cambrils.

L'INEFC és un organisme autònom de la Generalitat que disposa de dos centres acadèmics, el de Barcelona, creat el curs 1975/1976, i el de Lleida, inaugurat el curs 1982/1983, adscrits a la Universitat de Barcelona i a la Universitat de Lleida, respectivament.


respostes a "L'Ametlla de Mar presentarà la seva candidatura..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,52 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007