Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar ret homenatge als alcaldes del període democràtic durant la diada

10 . Set, 2009 a les 08:00
2546 reproduccions
L'acte d'homenatge als edils que han passat pel consistori des que va tornar la democràcia és un dels actes més destacats d'aquest Onze de Setembre a la població.

L'ajuntament de l'Ametlla de Mar ha organitzat diferents actes per commemorar l'Onze de Setembre, Diada Nacional de Catalunya. D'una banda, tenen lloc els actes tradicionals d'aquesta data tan significativa per al poble català com són, pel mati, la concentració d'autoritats a l'entrada de l'ajuntament i la posterior desfilada fins la Plaça Catalunya per fer l'ofrena floral, l'homenatge i la hissada de bandera. Enguany, els encarregats d'hissar la bandera són els tres alcaldes que han estat al front de la vila durant el període democràtic: Pere Margalef, Joan Font i Antonio Espuny que també rebran un petit homenatge per la seva contribució a la consolidació de la democràcia durant l'acte que s'ha introduït enguany durant aquesta celebració i que commemora els 30 anys d'ajuntament democràtic.

Altres activitats d'aquesta diada festiva són la jornada de portes obertes a les fortificacions de la Guerra Civil, de 5 a 8 de la tarda, amb la possibilitat d'anar amb el trenet que realitza viatges des de l'ajuntament cada mitja hora i, a la nit, concert del cantautor local Miquel del Roig a la Plaça Nova.


respostes a "L'Ametlla de Mar ret homenatge als alcaldes del..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,77 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007