Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Indignació municipal pels talls de llum de més de vuit hores

28 . Ago, 2009 a les 11:10
1464 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha mostrat avui el seu malestar en públic pel que considera tall desmesurat de subministrament elèctric que van haver de patir una bona part dels usuaris el passat dimarts arran de l'aiguat acompanyat de calamarsa.

L'Ajuntament calero considera que el fet que com el passat dimarts caiguessin 48l/m2 a la localitat en menys de mitja hora, no hauria de representar un fet tant greu com per deixar bona part dels usuaris de la companyia sense subministrament durant 8 hores. El consistori considera greu que aquest tall de subministrament arribi de manera massa habitual quan es produeix alguna tempesta i més si com en aquest cas, els fets succeeixen en ple mes d'agost, la qual cosa provoca un greu perjudici al sector comercial i de la restauració. Segons responsables municipals, no s'entén que aquestes deficiències es produeixin en un municipi que es troba a només 10 quilometres d'una central Nuclear, apel·lant no només a la proximitat de la planta de generació elèctrica, sinó a l'afectació social que aquesta comporta i que hauria de fer plantejar als responsables energètics la necessitat de millorar les infraestructures de transport elèctric de la xarxa.

Ara l'Ajuntament està recollint tota la informació en un informe amb l'objectiu d'aixecar una queixa formal tant a la companyia Elèctrica Fecsa, com a la Electrica de l'Ebro, les dues companyies que operen a l'Ametlla de Mar, així com al Govern de la Generalitat de Catalunya.


respostes a "Indignació municipal pels talls de llum de més ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 806,67 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 160
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007