Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El govern municipal treballa en un nou pla de mobilitat

11 . Nov, 2009 a les 20:00
1431 reproduccions
El govern municipal ja està treballant en l'esborrany d'un nou pla de mobilitat tenint en compte les diferents possibilitats que es poden plantejar per afrontar el trànsit l'any que ve, quan el mapa de La Cala pel que fa a la circulació sigui totalment diferent, ja que les obres de l'aparcament està previst que finalitzin a la primavera del 2010 i el poble ja disposarà de les 310 noves places de pàrquing d'aquest nou espai més les 50 que hi havia, que es van perdre per les obres i que ara es recuperen.

Marc participatiu

En el marc d'un pla de participació, tal com ja es va fer per definir el pla de mobilitat'09, s'estan estudiant diverses mesures com la creació de zones verdes prioritàries per a residents, que hi hagi més zones semipeatonals (carrers per on es pot circular però no estacionar), la consolidació d'alguna de les actuals zones exclusivament peatonals i la creació d'alguna nova. També es contempla novament la possibilitat de canviar algun sentit en els carrers per facilitar la fluïdesa del trànsit. Xavier Llambrich Bono, regidor de Governació, explicava que “ja tenim bastant avançat l'esborrany sobre com ha de ser la circulació a la població a l'any 2010 i successius. Al 2010 ja estarà acabat el nou aparcament amb una aportació important de places per estacionar. El que ens interessa sobretot és possibilitar que el trànsit sigui molt fluid dintre de la població".

Treball tècnic

El projecte tot just ara s'està començant a treballar a nivell tècnic. Un cop enllestit, s'haurà de consensuar amb comerciants i veïns del centre i població en general en el marc de l'esmentat pla de participació.


respostes a "El govern municipal treballa en un nou pla de m..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,57 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 144
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007