Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament estudia crear noves àrees d'aparcament a la zona portuària durant la temporada turística

05 . Mai, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1550 reproduccions
Després d'un inici de temporada turística excel·lent, tant per l'ocupació en establiments hotelers com també per l'afluència de visitants en aquestes jornades gastronòmiques, el govern municipal ha anunciat que està treballant per crear noves zones d'aparcaments de cara a l'estiu, on es preveu una gran afluència de visitants.

I és que el passat cap de setmana, els pàrquings municipals van quedar plens. Fins i tot, l'aparcament Escoles Velles va penjar el cartell de complet. Per això, l'Ajuntament vol disposar de més estacionaments en dies concrets, on es prevegi molta afluència de persones, i a la vegada que serveixi per descongestionar el nucli urbà de trànsit rodat.

És per aquest motiu, que s'està estudiant la possibilitat d'aprofitar diversos espais de la zona portuària com a llocs d'estacionament. Un dels espais podria ser els entorns de la Confraria de Pescadors i l'altre la zona del varador. L'alcalde, Jordi Gaseni, explica que s'han iniciat converses per tal de veure la viabilitat.

«Hem iniciat converses amb la Confraria i també amb l'empresa concessionària del varador Hermanos Berga, per poder alliberar en algun moment puntual aquells espais que hem de concretar encara, per quan hi hagi més afluència al nostre poble. Per ara no hi ha res tancat, però la voluntat és d'entesa entre tots», ha remarcat l'alcalde.


respostes a "L'Ajuntament estudia crear noves àrees d'aparca..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 750,86 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007