Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La sardana de l'Ametlla de Mar culmina l'acte cultural de Sant Jordi a l'Institut Candelera

03 . Mai, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1655 reproduccions
L'Institut Mare de Déu de la Candelera va organitzar el passat divendres, 28 d'abril, el lliurament dels premis literaris –en català, castellà, anglès i francès–, els cartells de dibuix, i diverses actuacions musicals, amb motiu de la celebració de Sant Jordi. La dansa va marcar part de l'acte, on els alumnes van interpretar diverses coreografies de coneguts musicals.

Però, sense dubte, una de les novetats destacades de l'acte va ser el ball de la sardana de l'Ametlla de Mar, a càrrec dels alumnes de 3r d'ESO i amb la col·laboració de Manel Alarcón. Aquesta tradicional dansa catalana s'emmarca dins el Pla Català de l'Esport i es treballa a 2n d'ESO, dins l'assignatura d'Educació Física.

La professora Núria Llambrich, explica que «ens hem atrevit a fer aquesta sardana com a activitat final dels actes de Sant Jordi. Els alumnes que l'any passat van fer 2n, aquest any han estat practicant a l'hora del pati per ballar-la». La sardana està inclosa dins del bloc de continguts de ritme i expressió.


respostes a "La sardana de l'Ametlla de Mar culmina l'acte c..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,73 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 4
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007