Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Rescaten el tripulant d'una moto aquàtica accidentada, que havia nedat durant hores davant la costa ebrenca

02 . Mai, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1541 reproduccions
Dos veïns de Barcelona van haver de ser rescatats per Salvament Marítim després que s'accidentessin a la costa del Delta de l'Ebre amb la moto aquàtica en la que estaven. Després de caure els dos a l'aigua, un dels dos tripulants va quedar-se a l'embarcació, i l'altre va decidir tornar a la costa nedant.

Però la mala mar, va fer que quedés a la deriva durant tota la tarda. En una primera instància, Salvament Marítim va localitzar l'home que va quedar-se a bord de la moto, cap a quarts de sis de la tarda. I no va ser fins a les 20 h quan van localitzar l'altre home, a unes quatre milles de la costa. Per fer-ho va caldre un gran dispositiu per terra, mar i aire.

L'embarcació Salvamar Diphda el va dur fins al port de l'Ametlla de Mar, on va ser atès pel Servei d'Urgències Municipal i el VIR del Sistema d'Emergències Mèdiques pels evidents signes d'hipotèrmia –tot i que duia neoprè– i per esgotament físic. L'ambulància municipal va traslladar-lo a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa en estat d'observació.


respostes a "Rescaten el tripulant d'una moto aquàtica accid..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 679,11 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007