Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'escriptor calero Àngel Martí presenta el seu darrer llibre, 'De part certa'

04 . Abr, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1748 reproduccions
L'escriptor calero Àngel Martí va presentar diumenge al migdia, al Centre d'Interpretació de la Pesca, el seu darrer llibre ‘De part certa', dins del cicle de Vermuts CalaCultura. Amb l'aforament ple, els presents van poder escoltar diversos fragments d'aquest recull de contes, que busca trobar un paral·lelisme en les històries contades que acaben convertint-se i agafant un altre sentit.

Els setze contes permeten fer una doble lectura i compten amb una intencionalitat. El d'un soldat de Déu, d'un home ocell, d'un expert en viatges astrals, d'una experiència d'adolescent, d'un presidiari poc convencional, d'una ment torturada o d'una vident, són alguns dels relats inclosos en aquest llibre que està escrit per aquella gent que no li agrada llegir. 

Àngel Martí es mostra satisfet per la presentació. «Per mi va ser un acte molt emocionant, perquè amb el regidor de cultura, Vicenç, i l'encarregat de presentar l'acte, Ramon hem sigut amics d'infància i ha que fet que es mogués alguna cosa més, amb anècdotes de menuts, també que el públic s'emocionés i fins i tot vaig veure l'alcalde emocionat al final. El CIP es va omplir, després de quatre llibres et penses que la gent es cansarà, i en canvi veus que et segueixen acompanyant amb el camí i això és el que em dóna més il·lusió per seguir escrivint» ha explicat. 

Amb aquesta presentació es clou la temporada d'enguany dels Vermuts organitzats pel col·lectiu cultural calero. De cara al nou curs, apunten que volen escoltar les propostes ciutadanes per decidir les temàtiques de les presentacions i conferències. 

Segons el coordinador de CalaCultura, Joan Callau, els Vermuts «ho podem qualificar d'èxit, no només per la presència de gent que ha anat desfilant al llarg de les xerrades, sinó per dues raons que són importantíssimes. Una, que els Vermuts de CalaCultura han aconseguit que el col·lectiu CalaCultura sigui visible. I l'altra que s'ha aconseguit institucionalitzar els diumenges al matí com una cita cultural a l'Ametlla de Mar».respostes a "L'escriptor calero Àngel Martí presenta el seu ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 485,64 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 132
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007