Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'1 de maig torna la tradicional Diada de la Bicicleta, que complirà 35 anys de vida

26 . Abr, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1609 reproduccions
Des de fa 35 anys, el dia 1 de maig La Cala té una cita al Mas Platé amb la tradicional Diada de la Bicicleta. La jornada, organitzada per l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, aplega un seguit d'activitats on la bicicleta i el bon ambient és protagonista.

El programa s'inicia a les 9 h amb la popular marxa en bicicleta des de l'Ajuntament fins al Mas Platé, un recorregut de 6,5 quilòmetres per a totes les edats. Per participar en la marxa ciclista és important inscriure's abans del dijous 27 d'abril al cem La Cala. La inscripció té un cost de 2 euros i cobreix assegurança en cas d'accidents.

A les 9.45 h tindrà lloc una marxa cicloturista amb la Cala Bikers, una marxa d'alt nivell per a majors de 14 anys. Després de l'esforç i per agafar forces, a les 10 h es durà a terme la botifarrada popular al Mas Platé, que tindrà un cost d'1 euro. Seguidament, a les 10.15 h es realitzaran diverses activitats amb bicicleta.

A la 13.30 h els que ho prefereixin, podran tornar en bicicleta al poble o bé, seguir la festa al Mas fent un pícnic. Després de dinar, a les 15.30 h seguirà la festa amb els jocs populars dirigits tant als menuts com als grans. Jocs com curses de sacs, el trenca-olles i el joc d'estirar posaran fi a la jornada.

Des d'Esports s'espera superar el centenar de participants en la marxa en bicicleta. De fet, és un dia que, any rere any, recull un alt nombre de participació. El seu gerent, Marc Vilabrú, ha definit la diada com una ressenya important de La Cala i un dia entranyable que no s'hauria de perdre mai.


respostes a "L'1 de maig torna la tradicional Diada de la Bi..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 766,93 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 123
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007