Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Apareke't se suma al projecte ‘Siempre bellas' per a dones que hagin patit un càncer de mama

14 . Mar, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1873 reproduccions
Ara fa uns dies, un estudi de tatuatges de Reus va iniciar la campanya ‘Siempre bellas', una iniciativa solidària contra el càncer de mama que ofereix un servei gratuït de reconstrucció d'arèola i mugró, i de micropigmentació de celles a totes les dones que hagin patit aquesta malaltia.

Casualment, el responsable d'aquest estudi també treballa en l'estudi Apareke't de l'Ametlla de Mar, que ha decidit sumar-se a la campanya i acostar aquest servei a les dones caleres i del territori que ho necessitin.

Segons explica el propietari d'Apareke't, Lluís Àngel Flores, el servei s'oferirà un cop al mes, «encara hem de decidir quin dia, perquè les dones interessades en rebre aquest servei puguin fer-ho sense tant desplaçament. La idea és donar més proximitat, malauradament, a gent que li fa falta aquest tipus de tatuatge».

Tot i que el servei s'ofereix a través de la sanitat pública catalana, la llista d'espera és molt llarga i això va portar al tatuador Alexis Gutiérrez a crear aquesta iniciativa. El promotor reconeix que reconstruir l'arèola i el mugró, i fer-lo similar a l'altre, «és molt difícil i molt car perquè es tracta d'una tècnica que pocs tatuadors ofereixen».

El projecte de ‘Siempre Bellas' neix amb la finalitat d'ajudar i aportar un granet de sorra amb la lluita del càncer de mama. A banda dels estudis de l'Ametlla de Mar i Reus, també s'han unit centres de Galícia i les Illes Balears. En només uns dies, i gràcies a les xarxes socials, la campanya s'ha fet viral per tot el món.respostes a "Apareke't se suma al projecte ‘Siempre bellas' ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 486,15 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 134
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007