Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Detenen quatre persones per una baralla al centre comercial de la urbanització Les Tres Cales

13 . Mar, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
3334 reproduccions
El passat divendres a la nit es va produir una baralla en un dels bars del centre comercial de Les Tres Cales, amb quatre persones implicades –dos dels quals de nacionalitat romanesa, que alhora són germans–. Els Mossos van rebre l'avís cap a les 23 h de la nit i van requerir suport a la Policia Local.

Segons fonts policials, l'inici de la baralla vindria pel torn en una màquina escurabutxaques. Un dels germans, que hauria jugat durant el vespre, va deixar la màquina i en aquell moment, un dels espanyols va anar-hi per jugar. Llavors va tocar el premi gros i el romanès se li va encarar argumentant que el premi era seu.

Aleshores va iniciar-se una baralla entre els romanesos, la persona que jugava a l'escurabutxaques i un amic seu, a la terrassa de l'establiment. Els dos espanyols van resultar ferits, amb lesions importants a la cara, l'ull i la mandíbula; i van haver de ser atesos pel SEM i traslladats a l'Hospital Verge de la Cinta.

Els dos germans van ser detinguts pels Mossos. Se'ls imputa un delicte de lesions i en un d'ells també un atemptat contra els agents, perquè durant la detenció va forcejar amb un mosso. Després de declarar i passar a disposició judicial, han quedat en llibertat a l'espera de judici.


respostes a "Detenen quatre persones per una baralla al cent..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 625,67 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007