Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sempre amb tu - 162

13 . Set, 2016 a les 13:15
per gfigueres a Sempre amb tu
1326 reproduccions
Seguim amb el Sempre amb tu, el magazín dels migdies de La Cala Ràdio amb Daniel Rodríguez i Fini Llaó, avançant-te temes d'actualitat de l'Ametlla de Mar i una miqueta d'entreteniment. Avui, dimarts i 13, en l'edició 162 us hem explicat tots aquests continguts:

LES NOTÍCIES
- L'aposta pel plurilingüisme marcarà el nou curs a l'Escola Sant Jordi
- El transport escolar comença amb normalitat a la comarca del Baix Ebre, amb prop de 900 alumnes usuaris del servei del Consell Comarcal

TORN DE GUÀRDIA

Una temporada més, el Servei d'Urgències Municipal (SUM) de l'Ametlla de Mar passarà cada 15 dies pel nostre estudi per acostar-nos consells de primers auxilis, i enguany també de prevenció.
Avui, després d'iniciar-se el curs escolar, volem parlar de primers auxilis pediàtrics amb el tècnic ÀlvaroGaseni, sobretot centrant-nos amb febre, vòmits i diarrees: patologies clàssiques dels nostres menuts.

L'ENTREVISTA
Seguim recorrent els centres docents de l'Ametlla de Mar per conèixer com arrenca el nou curs escolar. Després de les presentacions, avui han començat les classes a l'Institut Mare de Déu de la Candelera. Per parlar de l'arrencada del curs, però també de tots els projectes que enguany es duran a terme, ens acompanyarà el director de l'institut de secundària, Javier Sánchez.

NATURALMENT
Torna també al nostre magazín la secció on compartim curiositats del medi ambient i de la natura. L'Aurora Requena, l'Eli Bonfill i Xavi Solé seran els dimarts amb nosaltres per descobrir temes interessants, com per exemple una espècie invasora, la Caulerpa cylindracea,
que afecta la posidònia i que se n'ha observat pel nostre litoral. Amb tots tres parlarem de les conseqüències que podria tenir a la praderia més important de Catalunya.


respostes a "Sempre amb tu - 162"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,99 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 12
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007