Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Àrea Municipal d'Esports obre les inscripcions als 'Sport & Summer Camps'

21 . Jun, 2016 a les 15:30
per drodriguez a La notícia del dia
1267 reproduccions
Des d'aquest dilluns, l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar ha obert les inscripcions a l'oferta de campus per aquest estiu per a nens i nenes d'entre 3 a 13 anys, amb propostes segmentades per a totes les edats. Una de les novetats d'enguany és que s'incorpora un campus al mes de setembre, entre el 5 i el 9 d'aquest mes, i que pretén carregar les piles de cara al curs escolar amb activitats a l'aire lliure.

Pel que fa als campus de juliol i agost; els matinals es faran a les instal·lacions del Cem La Cala, i cada dia de la setmana serà temàtic: un d'anglès, un altre d'esports, d'artístic, de dance, de fitness, de natura, i això sí, cada dia hi haurà natació. Refent a l'oferta esportiva a la tarda, els campus se centren amb els tennis, la gimnàstica rítmica, el futbol, però també amb les novetats del Enjoy Camp -per a nens i nenes de 3 a 6 anys-, el campus de bàsquet, el de dance, i el de natació per adults -per millorar estils i tecnificar-.

A més, cada divendres d'entre el 15 de juliol i el 15 d'agost oferiran una sessió de Zumba Beach gratuïta a la platja de l'Alguer. Els preus es poden segmentar també des d'una setmana, quinzena, mes, mes i mig, i dos mesos, però sempre amb períodes naturals. A més, de cara a l'estiu, el Cem La Cala ha preparat una oferta promocional per utilitzar les seves instal·lacions amb matrícula gratuïta i un cost de 25 € mensuals, per al juliol, agost i setembre.


respostes a "L'Àrea Municipal d'Esports obre les inscripcion..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 210
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007