Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Pòdium a la Final de Catalunya per a la natació calera

10 . Jun, 2016 a les 12:35
per gfigueres a La notícia del dia
1357 reproduccions
La natació calera va finalitzar la que ha estat una temporada exitosa amb un podi a la final dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya disputats diumenge dia 5 de juny al Vendrell i eleva fins a 42 el total de la temporada. Tot i l'intens treball portat a terme pels nadadors i nadadores de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar, l'alt nivell competitiu de durs rivals procedents de les quatre províncies catalanes i la participació de nadadors federats i de clubs tan prestigiosos com el Club Natació Sabadell o el Club Triatló de Roses, va deixar en una medalla de bronze el balanç en l'última competició de l'any. Griselda Gaseni, coordinadora de la secció va explicar que, "vull donar les gràcies a tots i cadascun dels nedadors caleros, per treballar fins al final i no decréixer durant l'adversitat. Intentem formar persones amb valors i que tinguin una visió sempre positiva. Tindran un gran record d'aquesta grata experiència que segur no oblidaran mai".
Els nostres 11 nedadors tenien un total de 15 proves a executar (13 en proves individuals i 2 en relleus) i, per temps, només aspiraven a un podi que a la fi va ser el que es va aconseguir. L'Artur Juaranz Balfegó, de categoria Aleví, va quedar en un 3r lloc en 50m papallona, amb un temps de 41''22. Merescudíssim, millorant la seva marca en un segon i mig.


respostes a "Pòdium a la Final de Catalunya per a la natació..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 675,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 191
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007