Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El programa Divendres de TV3 ha mostrat els actius de l'Ametlla de Mar per tot Catalunya

12 . Feb, 2016 a les 11:36
per drodriguez a La notícia del dia
1235 reproduccions
Durant aquesta setmana, el programa Divendres de TV3 ha estat present a l'Ametlla de Mar. De dilluns a dijous, el programa ha connectat en directe amb la població per mostrar els atractius més interessants de La Cala. L'espai, que ha conduït Espartac Peran des del municipi i Helena Garcia Melero des de plató, ha mostrat actius com les Jornades Gastronòmiques de la Galera, el Tuna-tour o els vaixells enfonsats.

A tall d'exemple, dilluns es va fer un repàs al vocabulari i refranys locals, amb la participació de diferents caleres i caleros, es va poder veure a Los Xics Caleros realitzant un pilar a la mar o escoltar al cantautor local Miquel del Roig. Dimarts la cuina de la galera va ser protagonista amb diferents restauradors locals, però també conèixer les històries del món pescador i diferents curiositats marines i veure en directe la subhasta del peix.

Durant aquests dies el programa s'ha instal·lat a la contrapunta del port pesquer de l'Ametlla de Mar. Aquest divendres serà un grup de ciutadans del municipi qui viatjarà fins a Barcelona i participarà en el programa com a públic a plató. El programa es pot seguir a partir de 16.40 h a TV3.


respostes a "El programa Divendres de TV3 ha mostrat els act..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,66 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007