Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Marc Vilabrú deixa ser de l'entrenador del primer equip de La Cala

23 . Nov, 2016 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1589 reproduccions
El tècnic Marc Vilabrú ja no és entrenador del primer equip de La Cala. La manca de resultats i de confiança d'un sector del vestidor cap a Vilabrú, ha acabat amb un acord entre la junta directiva de la Secció Esportiva de la SCER i el mateix entrenador perquè aquest deixés la banqueta calera. Una decisió que es va conèixer els dies previs al partit, entre els vestidors, i no depenia del resultat de dissabte.

«Tot el que hem fet ha estat pel bé de l'equip, esperem que aquesta decisió sigui positiva i a partir d'ara pugui guanyar partits» explicava dilluns Marc Vilabrú al programa l'Esport al nostre poble de La Cala Ràdio. El fins ara tècnic del primer equip deia que tot el que havia intentat fer, «amb les equivocacions incloses, ha estat pel bé de l'equip» però «hi ha vegades surt bé i d'altres no».

Vilabrú també va dir que creia que «ni el president volia que plegués, ni jo volia plegar» però els resultats fins a hores d'ara i les sensacions al vestidor fan que «estiguem d'acord amb aquesta decisió consensuada». Respecte a la manca de confiança d'una part del vestidor, ha assenyalat que «si no hi ha una dinàmica de resultats positiva, la confiança no la té ningú perquè en qualsevol vestidor sorgeixen problemes».

Per la seva part, el president del club, Sergi Quintana, va comentar que després de diverses derrotes «vam rebre la trucada dels capitans, dient-nos que no veien clara la situació». «Després d'exposar-li els raonaments dels capitans i de mutu acord, l'entrenador va decidir deixar-ho perquè veia que no comptava amb el suport de tot el vestidor», ha reblat Quintana.

«Pensàvem que la situació no era tan crítica, perquè cada dia d'entrenament hi havia vint jugadors entrenant i en la majoria de partits hem estat superiors al rival» afegeix el president de la Secció Esportiva de la SCER, «però la pilota no entra i llavors és quan un problema petit es fa gros».

«Desitjo el millor al nou entrenador, als jugadors i a l'equip perquè treguin el futbol que tenen a dins» sentenciava Vilabrú. L'entrenador fitxat per la junta directiva és l'extècnic del Batea i del Vilalba, Àlex Curto, que ja ha començat a entrenar el primer equip de La Cala des d'aquest dimarts. El nou tècnic s'estrenarà aquest cap de setmana davant l'Alcanar, en un desplaçament complicat en ser una de les millors plantilles de la categoria.

La Cala guanya i trenca la dinàmica negativa
El primer equip de la SCER de l'Ametlla de Mar va guanyar dissabte per 2 - 0 al Sant Jaume d'Enveja. Els caleros van ser molt superiors i es van imposar en totes les situacions del partit. Tant és així, que si no hagués estat novament per la manca d'encert a porteria, el resultat hauria pogut ser molt més accentuat. La victòria és molt important pels interessos caleros que, tot i sumar tres punts, segueixen en posicions de descens directe.


respostes a "Marc Vilabrú deixa ser de l'entrenador del prim..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 987,68 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007