Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Xavi Blanco aconsegueix una medalla de bronze al Mèrit Esportiu

18 . Nov, 2016 a les 11:50
per drodriguez a La notícia del dia
1022 reproduccions
El calero Xavi Blanco va rebre dimarts, la Medalla de Bronze al Mèrit Esportiu en un acte presidit pel ministre d'Educació, Cultura i Esport, Íñigo Méndez de Vigo.

Les medalles de la Reial Ordre del Mèrit Esportiu són distincions que concedeix el Govern espanyol als millors esportistes de l'any a proposta del Consejo Superior de Deportes.

A l'acte, que va tenir lloc al Museu Nacional d'Art Reina Sofia a Madrid, també va estar present el ministre de Justícia, Rafael Català, i del president del Consell Superior d'Esports i Canceller de la Reial Ordre del Mèrit Esportiu, Miguel Cardenal.

El mateix Xavi Blanco explica que «el primer sorprès vaig ser jo. A més hi va haver un problema amb el correu de notificació que no em va arribar i em vaig assabentar divendres abans quan em van trucar per confirmar assistència». Blanco afegeix que «és una de les medalles que té més reconeixement en l'àmbit espanyol i és un honor que hagin pensat en mi i sobretot venint d'un esport tan minoritari».

Xavi Blanco és Campió del Món de Pesca Submarina amb Apnea l'any 2014 al Perú, Campió Euro-Africà a Cadis l'any 2015, així com recentment aquest 2016, subcampió d'Espanya de Clubs amb l'SPAS Mataró i subcampió de Catalunya, entre altres títols i mèrits aconseguits.

Precisament aquesta setmana viatja a Croàcia per fer un entrenament de presa de contacte amb la mar que ha d'acollir el Campionat Euro-africà de Pesca Submarina del 27 de setembre a l'1 d'octubre de 2017.


respostes a "Xavi Blanco aconsegueix una medalla de bronze a..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,85 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 95
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007