Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Tornen els ‘Vermuts Calacultura' aquest novembre amb presentacions de llibres i una conferència com a reclams

18 . Nov, 2016 a les 12:00
per drodriguez a La notícia del dia
889 reproduccions
El col·lectiu Calacultura de l'Ametlla de Mar torna, per segona edició enguany, a presentar els 'Vermuts Calacultura', una manera diferent de compartir la presentació d'obres literàries, o xerrades i conferències, en un horari atípic com és el migdia. Aquesta setmana s'estrenarà el nou cicle de vermuts que tindrà dues cites aquest novembre i una al desembre, totes tres en diumenges a les 11 h del matí al Centre d'Interpretació de la Pesca (CIP).

El primer dels vermuts serà aquest diumenge dia 20, amb la presentació del llibre de Jesús Maria Tibau, 'El nostre pitjor enemic' que va ser premiat amb el 33è Premi de Narrativa Ribera d'Ebre. El seguirà la xerrada sobre coaching i psicologia de Pere Portero, la pròxima setmana –diumenge 27–, i per últim l'11 de desembre serà el torn de la periodista calera Fàtima Llambrich i el seu primer llibre, 'Sense cadàver'.

El coordinador dels premis literaris de l'Ametlla de Mar, i membre de Calacultura, Joan Callau, fa valdre aquesta opció com una iniciativa està funcionant molt bé, «ha tingut molt bona acollida i, a més a més, agafem la tradició del vermut» que trenca amb el funcionament típic d'una presentació d'un llibre o d'una xerrada.

Tanmateix, Callau ha avançat que els dos premis literaris de renom de la població, el de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar i el Nit de Poesia al carrer, d'enguany estan pràcticament enllestits per a posar-los a les llibreries. En el cas del llibre de poesia de Ricard Desola 'Casa per casa' està ja imprès, i aviat ho estarà el de narrativa 'A la colònia hidràulica i altres contes' de Sílvia Romero.

El col·lectiu també ha explicat que està treballant de cara a la preparació dels premis literaris del 2017, on hi haurà una important renovació en el jurat del premi de narrativa i on pràcticament està tancat el de poesia. A la vegada, també treballa en l'elaboració del recital poètic que acompanya el lliurament dels premis.


respostes a "Tornen els ‘Vermuts Calacultura' aquest novembr..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 500,87 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007