Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Escola de Capacitació Nauticopesquera és l'escenari del projecte Erasmus 'High Tide' destinat a la cooperació per la innovació i l'intercanvi de bones pràctiques

14 . Nov, 2016 a les 15:00
per drodriguez a La notícia del dia
1693 reproduccions
L'Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya, amb seu a l'Ametlla de Mar, participa juntament amb l'Institut Nàutic de Londres i escoles nàutiques de Finlàndia, Itàlia i Turquia en el projecte Erasmus 'High Tide' de cooperació per a la innovació i l'intercanvi de bones pràctiques.

En el marc d'aquesta iniciativa, l'Escola rep des d'aquest dilluns i fins dijous al voltant de 40 alumnes i 10 professors de diferents escoles nàutiques dels països participants en el projecte.

Aquest intercanvi és el segon dels cinc que estan programats. El primer es va fer el passat mes de març, quan sis alumnes i dos professors de l'Escola es van desplaçar a Turquia durant una setmana per treballar la temàtica de la seguretat marítima. En aquesta ocasió, l'alumnat que visiti l'Escola de l'Ametlla de Mar realitzarà activitats que giraran al voltant del món de la pesca.

Els principals objectius d'aquest intercanvi són promoure els coneixements nàutics i treballar-los a partir de les noves tecnologies, la conscienciació intercultural pel que fa als valors nàutics, i a la vegada les habilitats lingüístiques, donat que el projecte es realitza íntegrament en anglès.


respostes a "L'Escola de Capacitació Nauticopesquera és l'es..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,57 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 148
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007