Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla es mobilitza per anar a la concentració del 13N «en defensa de les institucions catalanes» a Barcelona

10 . Nov, 2016 a les 14:30
per drodriguez a La notícia del dia
1020 reproduccions
Amb el lema 'Per la democràcia. Defensem les nostres institucions', l'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i l'Associació de Municipis per la Independència volen mostrar rebuig als «atacs» judicials i polítics a càrrecs electes de Catalunya, amb una concentració el pròxim diumenge 13 de novembre a Barcelona, en un acte que tindrà lloc a l'avinguda de Maria Cristina, davant les Fonts de Montjuïc, a partir de les 12 h del migdia.

Les entitats sobiranistes fan una crida «en defensa de la democràcia i les institucions catalanes» i esperen que la concentració, que aglutinarà representants polítics que estan sent investigats judicialment, sigui «transversal» i «unitària». Entre els participants hi seran la presidenta del Parlament, Carme Forcadell; l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, el regidor de Vic Joan Coma; l'expresident Artur Mas i les exconselleres Irene Rigau i Joana Ortega, entre altres.

Des de l'Ametlla de Mar, La Cala per la Independència ha organitzat un autobús per anar a la concentració. Amb el del municipi, ja hi ha més d'un centenar d'autobusos confirmats d'arreu de Catalunya per participar en la concentració del 13N en defensa de les institucions. «Voldria animar a tothom a fer un esforç i anar a Barcelona. És un petit gra de sorra que nosaltres podem posar» diu Montse Gonzàlez, coordinadora de l'assemblea territorial La Cala per la Independència.

Els tiquets de bus es poden adquirir al preu de 5 euros a l'establiment Casa Ramonet. Les més de cinquanta persones que hi viatjaran sortiran a les 9 h del matí de davant l'oficina de Turisme.


respostes a "L'Ametlla es mobilitza per anar a la concentrac..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007