Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Olis domèstics

07 . Ago, 2015 a les 13:37
per fcallau a La notícia del dia
2006 reproduccions
S'instal·len contenidors per al reciclatge d'olis domèstics
N'hi ha sis, dos als centres comercials de les urbanitzacions i quatre repartits per les illetes de contenidors del casc urbà.

L'empresa especialitzada USATS, en col·laboració amb l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, ha instal·lat en les darreres setmanes sis contenidors per al reciclatge d'olis domèstics, dos a les urbanitzacions i quatre al casc urbà. L'objectiu és facilitar la tasca dels ciutadans, que fins ara tenien cobert aquest servei desplaçant-se a la deixalleria municipal ja preparada per a rebre aquets tipus de material de rebuig.
Aquests contenidors només s'han d'utilitzar pels ciutadans a nivell individual, donat que els sectors professionals com ara bars i restaurants, ja disposen  d'empreses privades que fan aquesta recollida.
Els contenidors són de color taronja i tenen capacitat per a 250 litres i s'han ubicat en punts on ja hi ha illes de contenidors d'altres materials.
Xavier Solé, tècnic de la Regidoria de Medi ambient ha insistit en què a l'hora de dipositar els olis, s'ha de fer amb recipient i tot, i que està prohibit buidar-los. Explica Solé que, "hem de guardar l'oli a casa en recipients o ampolles de plàstic i després l'envàs es diposita a dintre del contenidor. Mai hem de buidar l'oli a l'interior. Després ja passa l'empresa quan el contenidor està ple, se l'emporta i fa els tractaments adequats, sense cap cost per al municipi".
Concretament a les urbanitzacions s'han ubicat aquests contenidors als centres comercials de Tres Cales i Calafat. Pel que fa al casc urbà s'han ubicat a la vora dels contenidors de la zona d'aparcament de la Llar d'Infants, a la illeta de contenidors soterrats de davant de l'antiga torre de l'aigua, a la cruïlla dels carrers Ramon i Cajal amb Amistat Hispano-Italiana, a la cruïlla del carrer Camarles amb Joan Baptista Gallart de la 2a fase de Ribes Altes i a la vora dels contenidors del Mercat Municipal.
Cal recordar també que no es poden dipositar els olis industrials, els quals també s'han de portar a la deixalleria municipal.


respostes a "Olis domèstics"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 722,33 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007