Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Making Dance Summer Dance Party

28 . Ago, 2015 a les 15:12
per otomas a La notícia del dia
1652 reproduccions
L'Escola de Ball Making Dance prepara festa grossa aquesta tarda a les 19.30h a la plaça Joan Miró. Així es podran veure, escoltar i ballar tot tipus d'estils. Els protagonistes, però, aquesta tarda seran els nens i nenes que han participat del campus d'estiu. Però també els adults de l'escola de ball que mostraran com es mouen seguint els ritmes caribenys i molt més.
"L'activitat a l'estiu a l'Escola Making Dance no s'ha aturat. Han vingut molts de nens i nenes, estem molt satisfets de poder oferir aquesta clausura on mostraran tot el que han après",  explica Jose Moya.
Per acabar la festa es farà alguna sessió de Zumba i salsa dirigida per tal de fer participar al públic assistent.
D'altra banda, l'Escola Making Dance està d'aniversari. 10 anys ensenyant a ballar i a gaudir de la música d'una manera amateur però també d'alta competició. Per aquest motiu s'han preparat tot un seguit de novetats pel que fa a la nova programació que s'encetarà aquest setembre. Com a regal tothom que s'apunti tindrà la matrícula gratuïta.


respostes a "Making Dance Summer Dance Party"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,92 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007