Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Caminada Solidària pel Nepal

20 . Mai, 2015 a les 14:17
per otomas a La notícia del dia
1555 reproduccions
L'ONG Acció Solidària i Logística i l'entitat Excursionista Azimut , en el marc del projecte de recerca d'afectats a Katmandú i d'altres zones del Nepal, ha programat una activitat solidària pel proper dissabte 23 de maig. En concret, es tracta d'una sortida per la ruta de les ermites a la Serra de Cardó. El punt de sortida serà el balneari de Cardó a les 09.00h del matí.
Les inscripcions al Bar Stella Maris o 30 minuts abans de la sortida. Per tal de participar-hi només cal fer una aportació de 3 euros i comptar amb la llicència federativa. N cas de no tenir-la s'haurà de fer una abonament de 3,5 euros. Els fons recollits aniran destinats al projecte Emergència Nepal. Per més informació 646 603 457 o per correu electrònic iruralnav@yahoo.es
"Tenim un vincle molt especial amb el Nepal. Agustí Pallarès ha realitzat fins a vuit expedicions a la zona, n'és tot un expert. De fet, ell i jo vàrem estar, just fa un any, a la Vall de Langtang. Una de les zones més afectades pels terratrèmols", explica Rodrigo Teba membre de l'ONG i d'Azimut.
Recordar que, el passat divendres 15 de maig, va sortir el primer grup de rescat de l'ONG amb el calero Agustí Pallarès. La tronada està prevista el 6 de juny moment en que es realitzarà el relleu per un nou grup de rescat.


respostes a "Caminada Solidària pel Nepal"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007